Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JerryBruckWill Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 10. 2010, 22:10:37
Zdravím, potřeboval bych něco udělat ale nevím jak.
Jde o to, že bych rád psal novinky přes vytvořený formulář. Novinky by měli vypadat takto!/ Měli by tam být pole: Jméno, Novinka a Datum. Ten datum může být samozřejmě automaticky. Dále bych požadoval, aby se po nějakém počtu, řekněme po čtyřech novinkách, vytvořila druhá strana a hezky se to řadilo do stránek. Říká se tomu stránkování, myslím. Bylo by dobré, aby ty novinky vypadali stejně jako jsou uvedeny v odkazu, tím myslím, aby se to nějak udělalo, že nick bude tam kde má být, a datum kde má být a podobně. Víte co myslím? Chtěl bych si prostě udělat takovou zabezpečenou a zaheslovanou administraci novinek. V PHP zvládám lehké základy jako je include a podobně. Proto bych Vás velice rád požádal, kdyby jste mi uvedli konkrétní příklad s dobrým popisem, který by mohl pochopit mírně pokročilý. Budu Vám velice vděčný za každou pomoc! Předem děkuji za Vaše odpovědi a přeji hezký den. Z pozdravem Jerry, hl. admin OMSI.ic.cz. |
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 13. 10. 2010, 22:35:06
JerryBruckWill:
„Chtěl bych si prostě udělat takovou zabezpečenou a zaheslovanou administraci novinek. V PHP zvládám lehké základy jako je include a podobně.“ Nejlepší bude si stáhnout a nainstalovat nějaký hotový CMS (systém pro správu obsahu). |
||
JerryBruckWill Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 10. 2010, 15:19:15
Mohl by jste mi nějaký doporučit, který by vykouzlil to, co očekávám?
|
||
alda Profil |
#4 · Zasláno: 14. 10. 2010, 16:08:12 · Upravil/a: alda
mnewscms.com mám to také pracuje to se statickými soubory a je to šikovné ;-)
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0