Autor Zpráva
blaaablaaa
Profil
Ahoj,
Na fb chci uzivatelum nabidnout moznost pozvat do aplikace dalsi pratele.
1. Pokud pouziji klasicky serverFbml, nefunguje to v Opere (cast s vyberem se stale nacita)
<fb:serverFbml style="width: 700px;">
   <script type="text/fbml">
      <fb:fbml>
         <fb:request-form action='<?php echo $cfg["appBaseUrl"]; ?>/?page=partnersky' target="_top" method='POST' invite='true' type='Partnerský horoskop' content='<?php echo $content; ?>'>
            <fb:multi-friend-selector max='20' actiontext='Udělej si s přáteli partnerský horoskop!' showborder='true' rows='5'>
         </fb:request-form>
      </fb:fbml>
   </script>
</fb:serverFbml> 

2. Pokud vytvorim dialog a v nem request-form, zobrazi se pri odesilani hlaska "Informace, které jste zadali, budou odeslány přes nezašifrované spojení a mohly by jednoduše být přečteny třetí stranou. Určitě chcete pokračovat v odesílání?" (iframe vyberu pratel je na https, cil formulare na http)
         FB.ui({
             method: 'fbml.dialog',
             fbml: ( '<fb:request-form action="<?php echo $cfg["appBaseUrl"]; ?>/?page=partnersky" target="_top" method="POST" invite="true" type="Partnerský horoskop" content="<?php echo $content; ?>">'
                  + '<fb:multi-friend-selector max="20" actiontext="Udělej si s přáteli partnerský horoskop!" showborder="true" rows="3">'
                  + '</fb:request-form>'           
                ),
             size: {width:640,height:480}, width:640, height:480
         });

3. Napadlo me pouzit vyber pomoci vlastniho kodu (resp. kodu z http://mike.brevoort.com), ale nevim, jak pomoci js zavolat dialog s odeslanim invitu

Napada vas, jak kteroukoliv z techto moznsoti rozbehat?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0