Autor Zpráva
qwer123
Profil *
Čau, potřebuju poradit, jak mam udělat lištu jako je na IC.cz
Mam stránky neco.cz, neco.neco.cz, neco2.neco.cz, neco3.neco.cz

Zkoušel jsem to takto:
- Soubor s lištou - lista.php
  <table width="530" border="0">
    <tr>
      <td width="738" height="23" bgcolor="#FFFF33">
      <a href='http://www.seznam.cz'  ><span>Odkaz1</span></a>
      <a href='http://www.seznam.cz'  ><span>Odkaz2</span></a>
      <a href='http://www.seznam.cz'  ><span>Odkaz3</span></a>
      <a href='http://www.seznam.cz'  ><span>Odkaz4</span></a>
      <a href='http://www.seznam.cz'  ><span>Odkaz5</span></a> 
</td>
    </tr>
  </table>


- Kod který vkládám na stránky:
  <?php include('http://www.neco.cz/lista.php'); ?>


Vady:
- Nevím ják mam udělat, aby se to stále zobrazovalo nahoře jak na IC.cz
- A především to subdoménách nefunguje :(

Možná by to bylo lepší v Java Scriptu, ale neumím to. Myslel jsem že to pujde přez incluid, ale ne..

Chtěl bych, abych když něco změnim v jednom soubroru, třeba na hlavní doméně, např. upravim odkaz, tak aby se to změnilo ve všech subdoménách, kterých chci.

Děkuji za každou radu.
Enyeus
Profil
1. problém řeší
position:absolute; 
 top:0px; 
 left:0px;
 z-index:500;

2. problém: namísto
<?php include('http://www.neco.cz/lista.php'); ?>

Použij:
<?php echo file_get_contents('http://www.neco.cz/lista.php'); ?>

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: