Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kopape Profil |
#1 · Zasláno: 3. 12. 2010, 21:53:56
Dobrý den,několik let používám systém webnode,ale až nyní jsem narazil na problém - potřeboval bych vytvořit a umístit na web formulář,který by objednávku odeslal na můj mail.JZkoušel jsem nějaké návody,ale obsah formuláře se neodeslal.Nedokázal byste si s tím někdo poradit?Díky moc.
|
||
Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 3. 12. 2010, 23:55:16
Myslím, že základní úskalí je mít někde server, který odeslání mailu skriptem uskuteční. V tuto chvíli nevím o žádném, který by to umožňoval. Jestli někdo víte, tak poraďte.
Samotné sestavení formuláře by mělo být snadné, dělá se to v zobrazení HTML. Ale nastavit tomu action na nějaký server, to je právě to těžké, když žádný server není otevřený. Webnode to nenabízí? Myslím, že ne, ale nevím. |
||
Yuhů Profil |
#3 · Zasláno: 3. 12. 2010, 23:56:54
Jestli má jít jenom o jednoduchoučkou zprávu, tak by mohl stačit blueboard.
http://blueboard.cz/sluzby-blueform Ale nic složitějšího tím asi nepůjde. |
||
kopape Profil |
#4 · Zasláno: 4. 12. 2010, 12:55:08
Dík.Problém právě není v tvorbě a umístění,ale funkčnosti odesílání.Takže,když to nejde,tak to budu muset vyřešit jinak.Každopádně díky za rady.
|
||
Darker Profil |
#5 · Zasláno: 4. 12. 2010, 14:23:21
Myslím že by bylo docela snadné se na nějakém freehostingu (sweb, Endora, WZ) vytvořit skript, na který bys odkazoval.
|
||
kopape Profil |
#6 · Zasláno: 5. 12. 2010, 18:08:21
Tak to je už asi mimo moje možnosti.Každopádně díky za rady.
|
||
QGAnna Profil |
#7 · Zasláno: 7. 12. 2010, 18:29:15
kopape:
Mám pocit, že je něco co by ti otevřelo outlook a nabídlo by ti to odeslání mailu. Je to sice příšerné a hrozně složité (hlavně pro návštěvníka), ale jiný způsob neznám. Bohužel nevím jak to udělat, tak si to kdyžtak najdi nebo kdyby to někdo uměl tak prosím ať mojí odpověď doplní.:-) |
||
kopape Profil |
#8 · Zasláno: 8. 12. 2010, 00:58:25
Díky,dělal jsem formulář na normální web na naše stránky a tam nebyl žádný problém.Ale ten Webnod má občas svoje mouchy.
|
||
pavuk Profil |
#9 · Zasláno: 8. 12. 2010, 07:45:47 · Upravil/a: pavuk
QGAnna:
Outlook (nebo jinýho poštovního klienta) otevře mailto:adresa@domena.cz |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0