Autor Zpráva
kopape
Dobrý den,několik let používám systém webnode,ale až nyní jsem narazil na problém - potřeboval bych vytvořit a umístit na web formulář,který by objednávku odeslal na můj mail.JZkoušel jsem nějaké návody,ale obsah formuláře se neodeslal.Nedokázal byste si s tím někdo poradit?Díky moc.
Yuhů
Myslím, že základní úskalí je mít někde server, který odeslání mailu skriptem uskuteční. V tuto chvíli nevím o žádném, který by to umožňoval. Jestli někdo víte, tak poraďte.

Samotné sestavení formuláře by mělo být snadné, dělá se to v zobrazení HTML. Ale nastavit tomu action na nějaký server, to je právě to těžké, když žádný server není otevřený.

Webnode to nenabízí? Myslím, že ne, ale nevím.
Yuhů
Jestli má jít jenom o jednoduchoučkou zprávu, tak by mohl stačit blueboard.

http://blueboard.cz/sluzby-blueform

Ale nic složitějšího tím asi nepůjde.
kopape
Dík.Problém právě není v tvorbě a umístění,ale funkčnosti odesílání.Takže,když to nejde,tak to budu muset vyřešit jinak.Každopádně díky za rady.
Darker
Myslím že by bylo docela snadné se na nějakém freehostingu (sweb, Endora, WZ) vytvořit skript, na který bys odkazoval.
kopape
Tak to je už asi mimo moje možnosti.Každopádně díky za rady.
QGAnna
kopape:
Mám pocit, že je něco co by ti otevřelo outlook a nabídlo by ti to odeslání mailu. Je to sice příšerné a hrozně složité (hlavně pro návštěvníka), ale jiný způsob neznám. Bohužel nevím jak to udělat, tak si to kdyžtak najdi nebo kdyby to někdo uměl tak prosím ať mojí odpověď doplní.:-)
kopape
Díky,dělal jsem formulář na normální web na naše stránky a tam nebyl žádný problém.Ale ten Webnod má občas svoje mouchy.
pavuk
QGAnna:
Outlook (nebo jinýho poštovního klienta) otevře mailto:adresa@domena.cz

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0