Autor Zpráva
fimmos
Profil
Zdravím,
z této stránky http://flash-mp3-player.net/players/maxi/preview/ jsem si stáhl přehrávač hudebních souborů.

Při vložení do HTML ale potřebuji parametr classid, který autor neuvádí.
Jak můžu zjistit classid tohoto přehrávače?


Děkuji
margin
Profil *
fimmos:
Při vložení do HTML ale potřebuji parametr classid, který autor neuvádí“, bo ho nepoužívá, stačí se kouknout do kódu tebou odkázané stránky.

classid tohoto přehrávače
To je asi nesmysl, slušně řečeno informační šum, jediný classid objektu je identifikátor ActiveX třídy pro IE.

Přečti si http://flash.jakpsatweb.cz/adobe-flash/publikace-flashe-a-vlozeni-do-html/ a http://latrine.dgx.cz/jak-spravne-vlozit-flash-do-stranky

Doporučil bych ti vybrat si buď nevalidní a v v prohlížečích bezproblémový element EMBED, zmíněný v prvním článku, nebo plně validní řešení pomocí OBJECT, ale s různou syntaxí, ošetřenou pomocí podmíněných komentářů.
fimmos
Profil
Vycházel jsem z tohoto řešení: http://latrine.dgx.cz/jak-spravne-vlozit-flash-do-stranky

Pokud se správně dívám, tak u finálního řešení potřebuji classid. Pokud ho tam nedám, IE mi ten flash nezobrazí.
margin
Profil *
fimmos:
Pokud se správně dívám
Jen jsi se díval, nebo jsi vyzkoušel?

Vycházel jsem z tohoto řešení: http://latrine.dgx.cz/jak-spravne-vlozit-flash-do-stranky
Tam classid je a ten použiješ. Pokud postupuješ správně, mělo by ti to napříč prohlížeči fungovat. Pokud ne, máš někde chybu, dej odkaz na živou ukázku.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: