Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Michal Novak Profil |
Ahoj, mám problém, ze stahuj.cz jsem si stáhl diskusi, ale není mi jasné jakou chybu tam stále prohlížeč vidí. Chtěl bych poradit, protože php není mojí silnou stránkou.
Podívat se a přemýšlet můžete na této stránce. Odkaz na hlavní stránku celého webu je tady Budete-li potřebovat jsem ochoten vám poslat kompletní složku, tak jak jsem jí stáhnul Moderátor panther: Opravil jsem odkazy.
|
||
Tori Profil |
#2 · Zasláno: 12. 12. 2010, 14:57:31
Přidávám správný odkaz na chybovou stránku. Hlavní stránka je na heslo, které jste nenapsal.
Co se chyby týká, zřejmě máte špatně zadanou cestu v include: ukažte ten include z řádku 23. |
||
Taurus Profil |
#3 · Zasláno: 12. 12. 2010, 14:58:52
Z obou linků se nikam nedostanu.
|
||
vynalezce Profil |
#4 · Zasláno: 12. 12. 2010, 15:12:03 · Upravil/a: vynalezce
Hodil by se i výpis obsahu adresáře components/classes/
|
||
Michal Novak Profil |
#5 · Zasláno: 12. 12. 2010, 15:46:47 · Upravil/a: Michal Novak
Chcete teda někdo poslat celou zazipovanou složku, abyste se na to koukli? Napište si! Poslat není problém! Myslím si, že by to v tomto případě, kdy v php jsem začátečník bylo lepší.
|
||
Tori Profil |
#6 · Zasláno: 12. 12. 2010, 15:59:00
Tak koukám, že chyba includu je už opravená (resp.nahrazená jinou). Co je to vlastně za program? To nemá nějaký svůj web, kde by bylo popsané alespoň základní nastavení instalace?
|
||
Petr__ Profil * |
#7 · Zasláno: 12. 12. 2010, 16:05:02
Michal Novak:
Nikdo nic posílat zatím nechce. Co se po tobě naopak chce zmínili [#4] vynalezce a [#2] Tori. Mimochodem, byl by problém napsat jakou diskusi ze stahuj.cz sis vůbec stáhl, případně link odkud to bylo staženo? Jinak já na http://www.novak-michal.wz.cz/index.php vidím jen kus javascriptu a hlášku "Neznamy typ databaze! (Unknown database type!)". |
||
Michal Novak Profil |
#8 · Zasláno: 12. 12. 2010, 18:37:32 · Upravil/a: Michal Novak
=diskusn%ED%20forum&g[oz]=2.0.1.2]]Toto je odkaz ze kterého jsem to stahoval.
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0