Autor Zpráva
perwin
Profil
Ahoj,
potřebuji, aby se mi např. video načetlo na stránku, ale z mého PC, protože se na webhosting nevejde, leda by byl placený a to ne. Mám to udělat nějak přes file:///C:/... nebo nějak přes veřejnou IP adresu? Prosím poraďte jak... Děkuji
xmark
Profil
Jestli máš veřejnou IP, tak by mělo stačit spustit obecně nějaký http server. Pak dáš soubor do složky, kterou ten server použije a budeš odkazovat na něj.
Nicméně - jako řešení problémů s omezením hostingu je to .. poněkud nestandardní.
perwin
Profil
xmark:
A jak lze jinak řešit toto omezení?
Jak lze spustit nějaký http server?
Dík
xmark
Profil
perwin:
Lze to řešit několika způsoby.
1. zmenšit video
2. dát ho někam, kam se vejde a dát na něj odkaz (nejrůznějších rapidsharů je asi milión)
3. jestli se vejde do 10 minut, nahrát ho na youtube a vložit jako embed

Jako http server funguje třeba php a všechny xamppy a podobné.
Šel bych do toho youtube.
Onecar
Profil
A neslouží k tomuto služby jako Youtube.com apod.? Nebo zkusit sehnat nějaký hosting v zahraničí, v minulosti poskytovaly docela dost GB zdarma a z něj linkovat soubory.
perwin
Profil
No to YouTube je taky možnost.. ale já bych to video chtěl přes vlastní přehrávač... Ano, už jsem našel mnoho úložných prostor, ale já potřebuji nějaký ve stylu FTP, ale u těch bezplatných je zase omezená velikost souboru max. 2MB. - Potřebuji úložný prostor jako je na WebHostingu, na FileHostingu je totiž problém, že ti nedaj cestu přímo k souboru (slozka/slozka2/.../soubor.xxx), ale dají ti buďto nějakou zahashovanou cestu, nebo jenom odkaz ke stažení (taky hashlý). Prosím poraď. Dík
xmark
Profil
Tipnul bych, že vlastním přehrávačem nemyslíš vlastní přehrávač, ale vložení videa přímo na stránku. Otevři si třeba http://www.youtube.com/watch?v=jmax47l2hLU , rozklikni Embed a to co tam najdeš, si zkopíruj na web, ať vidíš, co to dělá.
perwin
Profil
xmark:
Tipnul bych, že vlastním přehrávačem nemyslíš vlastní přehrávač
Mám přehrávač videí vyrobený ve flashi, a odkaz na video je v <object>...<param name="movie" value="video.avi">...</object>
Třeba zde: http://uploadingit.com/, a když tam vybraný soubor nahraju, dají mi jenom http://uploadingit.com/d/MM1CBF3OJMT3STJF - ale ne cestu k nahranému souboru.
A je blbost dát <param name="movie" value="http://uploadingit.com/d/MM1CBF3OJMT3STJFi">

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0