Autor Zpráva
MMarkus
Potřeboval bych udělat následující.
V souboru head.tpl, který je součástí mého eshopu je v title toto: $sTitleBefore
Tím se zajistí, že na každé stránce produktu se v title objeví jméno produktu který se prodává (viz www.sofe.cz)
Potřeboval bych něco podobného udělat do pole "description" kde nebude název produktu (momentálně tam mám $sTitleBefore, takže je jak v title, tak v keywords i v description název produktu) ale věta k produktu. Ale ke každému produktu bude jiná věta. Tuto větu bych chtěl zadat v popisu produktu. Např. bych do popisu dal větu "program na vypalování DVD" a tento popis bych potřeboval aby se objevoval v "description". U každého produktu by byla jiná věta a ta by se objevila v poli "description". Jde to nějak udělat jednoduše?
xmark
MMarkus:
U každého produktu by byla jiná věta a ta by se objevila v poli "description". Jde to nějak udělat jednoduše?

Stačí najít v databázi tabulku zboží, přidat sloupec, rozebrat eshop, najít, kde a jak se v jádře vytahují data z databáze a přidat to tam. Čti: jde to, ale jednoduše ne. A to pomíjím možnost, že ten eshop ani nemusí využívat databázi a může to fungovat nad textovými soubory s libovolnou logikou jejich správy.
MMarkus
Stačilo by jen zobrazovat to co je v krátkém popisu u každého produktu, ale jak se na to odkážu a jak to udělám? Eshop nemá databázi mysql ale jen nějaké soubory na ftp.
xmark
A nechci se plést, ale ta proměnná $sTitleBefore mi silně připomíná jeden klon quickcartu, který jsem nedávno rozebíral a byla to práce, kterou bych nepřál nikomu.
shaggy
MMarkus:
Nie, takto to nestačí, je to zbytočné. Ak nevieš zabezpečiť, aby obsah description bol unikátny pre každú stránku a obsahoval text, ktorý bude pár slovami sumarizovať obsah tej stránky, tak tam radšej nedávaj nič.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0