Autor Zpráva
Neznáš? - Poznáš!
Profil *
Zdravím lidi,
mám takový problém ... Dělám menší portál a chtěl bych, aby když se přihlásí uživatel tak aby se mi pod normálním menu zobrazilo i uživatelské menu a navíc pro moderátory a administrátory by se mělo zobrazit jejich adminské menu ... V databázi MySQL to mam nastavený na práva, takže obyč uživatel má práva 0, moderátor 1, admin 2 ... Prosím rovnou skript a kdyby ste byli tak hodní tak i vysvětlivky ... Děkuji
Kry5
To patří do sekce Práce a zakázky...

Pokud umíš s databází umíš i tohle. Načti si z db hodnoty a pak jen:
if(prava == "uzivatel")
echo "uzivatelske menu";
else if(prava== "moderator")
echo "moderator menu";

Pokud se má moderátorovi zobrazit i uživatelské dělej ty podmínky pomocí:
if($prava > 0)
uzivatel menu

atd.
Neznáš? - Poznáš!
Profil *
j okej zkusim .. dik za odpoved
Neznáš? - Poznáš!
Profil *
jaj zapoměl jsem na jednu věc ... je to jen pokud se přihlásí, jak tam mám dát že to je pouze po přihlášení ? po odhlášení to samozřejmě zase mizí ..
Webotikon
Neznáš? - Poznáš!:
je to jen pokud se přihlásí, jak tam mám dát že to je pouze po přihlášení ? po odhlášení to samozřejmě zase mizí ..
Ako "prihlasuješ" užívateľa v PHP? Ak pomocou Cookies alebo Sessions, tak len overuj, či existujú a majú správnu hodnotu. Ak áno, tak zobraz menu (prípadne aj iné prvky určené len prihláseným užívateľom), inak nie...
Neznáš? - Poznáš!
Profil *
j jenže já jsem začátečník a hodil by se zdroják ... Používám Sessions ...
Webotikon
Neznáš? - Poznáš!:
j jenže já jsem začátečník a hodil by se zdroják ... Používám Sessions ...
<?php
  if(isset ($_SESSION['...']) && $_SESSION['...'] == "..."){ // Samozrejme tie tri bodky si uprav podľa potreby...
    echo "Menu len pre prihlásených užívateľov.";
  }
?>
Neznáš? - Poznáš!
Profil *
dik moc ...

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0