| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Neznáš? - Poznáš! Profil * |
Zdravím lidi,
mám takový problém ... Dělám menší portál a chtěl bych, aby když se přihlásí uživatel tak aby se mi pod normálním menu zobrazilo i uživatelské menu a navíc pro moderátory a administrátory by se mělo zobrazit jejich adminské menu ... V databázi MySQL to mam nastavený na práva, takže obyč uživatel má práva 0, moderátor 1, admin 2 ... Prosím rovnou skript a kdyby ste byli tak hodní tak i vysvětlivky ... Děkuji |
||
| Kry5 Profil |
To patří do sekce Práce a zakázky...
Pokud umíš s databází umíš i tohle. Načti si z db hodnoty a pak jen: if(prava == "uzivatel") echo "uzivatelske menu"; else if(prava== "moderator") echo "moderator menu"; Pokud se má moderátorovi zobrazit i uživatelské dělej ty podmínky pomocí: if($prava > 0) uzivatel menu atd. |
||
#3 · Zasláno: 29. 12. 2010, 16:21:31
j okej zkusim .. dik za odpoved
|
||
#4 · Zasláno: 29. 12. 2010, 16:24:32
jaj zapoměl jsem na jednu věc ... je to jen pokud se přihlásí, jak tam mám dát že to je pouze po přihlášení ? po odhlášení to samozřejmě zase mizí ..
|
||
| Webotikon Profil |
#5 · Zasláno: 29. 12. 2010, 17:41:20
Neznáš? - Poznáš!:
„je to jen pokud se přihlásí, jak tam mám dát že to je pouze po přihlášení ? po odhlášení to samozřejmě zase mizí ..“ Ako "prihlasuješ" užívateľa v PHP? Ak pomocou Cookies alebo Sessions, tak len overuj, či existujú a majú správnu hodnotu. Ak áno, tak zobraz menu (prípadne aj iné prvky určené len prihláseným užívateľom), inak nie... |
||
#6 · Zasláno: 29. 12. 2010, 19:48:25
j jenže já jsem začátečník a hodil by se zdroják ... Používám Sessions ...
|
||
| Webotikon Profil |
#7 · Zasláno: 29. 12. 2010, 20:03:01
Neznáš? - Poznáš!:
„j jenže já jsem začátečník a hodil by se zdroják ... Používám Sessions ...“ <?php
if(isset ($_SESSION['...']) && $_SESSION['...'] == "..."){ // Samozrejme tie tri bodky si uprav podľa potreby...
echo "Menu len pre prihlásených užívateľov.";
}
?> |
||
#8 · Zasláno: 29. 12. 2010, 21:30:46
dik moc ...
|
||
|
Časová prodleva: 15 let
|