Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
piwik Profil |
#1 · Zasláno: 3. 1. 2011, 16:27:07
Zdravim,
Mam problem s posuvanim items v menu. Pri zoom in alebo pri zoom out sa mi posunu doprava alebo dolava. Ako zabezpecim, aby sa neposuvali ? Treba nastavit nejaku fixnu polohu, pomocou position: absolute? alebo ako? Dopredu vdaka za akukolvek pomoc. |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 3. 1. 2011, 16:30:54
piwik:
neukázal jsi kód, težko říci, kde máš chybu. Pozicováním se zdírného konce v drtivé většině případů nedobereš, kor když s ním neumíš zacházet. Dodej odkaz na web, dostaneš radu. |
||
piwik Profil |
#3 · Zasláno: 3. 1. 2011, 17:02:21
panther:
„neukázal jsi kód, težko říci, kde máš chybu. Pozicováním se zdírného konce v drtivé většině případů nedobereš, kor když s ním neumíš zacházet. Dodej odkaz na web, dostaneš radu.“ prosim napis mi tvoj mail, aby som ti mohol poslat info....je to na vyvojovom serveri... |
||
panther Profil |
#4 · Zasláno: 3. 1. 2011, 17:44:16 · Upravil/a: panther
piwik:
chceš-li poradit s problémem, řeš ho zde na diskusi - když ne já, poradí někdo jiný. Klidně verzi z vývojového serveru osekej do stejně nefunkční podoby, kterou můžeš zveřejnit - a ulož třeba na některý z freehostingů. Řešení a rady poskytnuté tobě mohou posloužit i dalším se stejným problémem. |
||
piwik Profil |
#5 · Zasláno: 3. 1. 2011, 18:12:06
panther:
> chceš-li poradit s problémem, řeš ho zde na diskusi - když ne já, poradí někdo jiný. Klidně verzi z vývojového serveru osekej do stejně nefunkční podoby, kterou můžeš zveřejnit - a ulož třeba na některý z freehostingů. > > Řešení a rady poskytnuté tobě mohou posloužit i dalším se stejným problémem. no je to business web robeny v Magente....je to dost velka aplikacia....nemam cas to davat na nejaky free hosting.... |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0