Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Zdravím. Používam na webe "like button" Facebooku, avšak vždy je rovnaký.
Vyzerá to takto.

iFrame kód vyzerá takto:
[code]<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://www.imrocomics.mzf.cz/do.php?w=Comics&layout=standard&amp;show_faces=true&amp;width=450&amp;action=like&amp;font=arial&amp;colorscheme=light" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:20px"></iframe>[/code]

Tento kód je na každej stránke. Viem ako by som urobil to čo potrebujem - href=http://www.imrocomics.mzf.cz/do.php?w=Comics<?php echo '&n='.$nasecislo; ?> - lenže to nefunguje, nakoľko ten samotný iframe script používa pri linku "&nieco", čiže vždy vždy vždy to má rovnaký efekt ako ten kód hore.

Neviem či to niekto pochopil, asi neviem vysvetľovať, ale ak hej, budem vďačný za pomoc.
Saky
Profil *
Co znamená
<?php echo '&n='.$nasecislo; ?>
?
Tu proměnnou href FCB použije jako identifikátor, tzn musí být vypsaná tak, jak ve skutečnosti je, tedy třeba:
...like.php?href=http://www.imrocomics.mzf.cz/do.php?w=Characters&layout=standard...
.
Pak stačí
<?php echo $Nazev; ?>
Anonymní
Profil *
Tak predsa som sa blbo vyjadril.

$nasecislo = '2'; // Číslo komiksu - je ich povedzme 10
$link = 'http://www.imrocomics.mzf.cz/do.php?w=Comics&n='.nasecislo;
echo $link;
Keď prepnem na tretí komiks, $link je http://www.imrocomics.mzf.cz/do.php?w=Comics&n=3 a tak ďalej.

LENŽE: Síce v zdrojáku je http://www.imrocomics.mzf.cz/do.php?w=Comics&n=2, no na stránke to vyzerá akoby som napísal len http://www.imrocomics.mzf.cz/do.php?w=Comics, FB to "&n=2" berie ako SVOJ údaj, nie údaj linku, takže to úplne ignoruje a na všetkých stránkach z 10 sa likuje len to jedno - http://www.imrocomics.mzf.cz/do.php?w=Comics
Saky
Profil *
Anonymní:
Špatně jsem tedy pochopil. Pokud tam máte v URL další proměnné, vložte kompletní url encodovanou.
Tedy pokud ji máte v proměnné $link, použijte na dané místo <?php echo urlencode($link); ?>.
:-)
Saky
Profil *
Ještě dodatek...
Pokud nepoužíváte v $_GET nějaké další proměnné, které nemají na zobrazovanou stránku vliv (&sortby=id...), postačí použít:
<?php echo urlencode("http://".$_SERVER['SERVER_NAME'].$_SERVER['REQUEST_URI']); ?>
.
Aktuální URL bude doplňována automaticky.
Anonymní
Profil *
Saky:
Vďaka, funguje :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: