Autor Zpráva
Euroblb
Profil
Dobrý den.
Chci mám doma zřízený server připojený do sítě, vzhledem k tomu že mám statickou IP, je přístupný web server z internetu, problém je ale v tom že
daná adresa je kmplikovaná,
než začnu řešit s providerem doménu, jsem se chtěl zeptat jestly nemáte zkušenosti někdo s podstrkáváním dat z webzdarma.cz atp.
při mích pokusech s htaccess na wz mi místo podstrčení http://123.456.789.123.neco.provider.cz/ jenom přesměruje,
nevím zdali v tom mám chybu proto raději uvedu.

RewriteEngine on
RewriteRule (.*) http://ip12-34-56-78-910.neco.neco.cz/$1


Při řešení mě napadlo použít na wz php script s header či include.
ale bohužel se mi to nepodařilo rozchodit.
Zřejmě wz má blokované podstrkávání či vkládání s z jiného místa uložení než je daný web.
Davex
Profil
1. Je neefektivní mít veřejně přístupný webserver doma. Levnější, rychlejší a spolehlivější je webhosting.
2. Podstrkávání obsahu z jiného webserveru vyžaduje povolený modul mod_proxy, který na běžném hostingu není.
3. Vytvoření proxy skriptu v PHP je zbytečně komplikované.
4. Pokud ti nebude vadit, že se v prohlížeči nemění URL v adresním řádku, tak je nejjednodušší použít pro vložení obsahu z jiného serveru rámy.
Euroblb
Profil
Rámy moc nerad používám, ale žerjmě budu muset, poněvaďž jsem si na základě vaší reakce pročetl informace týkající se mod_proxy.
Dříve jsem našel v php funkci kterou jsem měl odzkoušenou, jednalo se funkci PHP která vkládala výstup se srkyptu.
boužel jsi nemůžu vspomenout na její název.
Kdyby jste věděl o kterou se jedná byl bych vám vděčný.
děkuji.
Keeehi
Profil
Myslíte toto?
echo file_get_contents("http://example.com");
Davex
Profil
Nebo kratší ekvivalent
<?php
  readfile('http://example.com');
Euroblb
Profil
echo file_get_contents("http://example.com");

mno to jsem hledal.
budu muset prostudovat jetšě jak zabezpečit přenos dat.
Výstup se scriptu na domácím serveru zřejmě zašifrovat a pak následně dešifrovat na webserveru.

Mockrát vám děkuji.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0