Autor Zpráva
Béééda
Profil *
Moderátor Petr ZZZ: Tři podobná vlákna: …1… …2… …3…

AHojte je to skript na zobrazení článku z db. nevím co mám špatně v kodu … zde jsou kody:
vypis.php, vypisevsechny clanky z db
<?php
include("pripojenie.php");

$sql = mysql_query("SELECT * FROM tabulka") or die(mysql_error());

while($vypis = mysql_fetch_array($sql))
{
echo "<h3>".$vypis["nadpis"]."</h3><br>"; //vypise nadpis
echo "".$vypis["text"]."<br>"; // vypise text

//Tu mate odkazy na upravenie alebo zmazanie udajov odkazy si uz mozte upravit podla seba
echo "<a href='uprav.php?udaj=".$vypis["id"]."'>Zmenit</a> | <a href='zmaz.php?zmazat=ok&amp;id=".$vypis["id"]."'>Zmazat</a>" | <a href='ukazclanek.php?udaj=".$vypis["id"]."'>Clanek</a>" ;
}
?>


ukazclanek.php, vypise clanek po kliknuti na link …
<?php
include("pripojenie.php");
$udaj = $_POST['udaj'];

$sql = mysql_query("SELECT * FROM tabulka WHERE id= '".$udaj."'") or die(mysql_error());

while($vypis = mysql_fetch_array($sql))
{
echo "<h3>".$vypis["nadpis"]."</h3><br>"; //vypise nadpis
echo "".$vypis["text"]."<br>"; // vypise text

//Tu mate odkazy na upravenie alebo zmazanie udajov odkazy si uz mozte upravit podla seba
echo "<a href='uprav.php?udaj=".$vypis["id"]."'>Zmenit</a> | <a href='zmaz.php?zmazat=ok&amp;id=".$vypis["id"]."'>Zmazat</a>";
}
?>

Problem je v tom že to nepíše žádnou hlášku, ale jen to tu stránku neotevře (ani jednu) …
Radek Cvek
Profil
$udaj = $_GET['udaj'];
Béééda
Profil *
ok skusim ... dik
Béééda
Profil *
ne pořád to nejde ... :(
Béééda
Profil *
nemáte někdo nějaké jiné nápady ?

Moderátor Davex: Prosím nevytahuj stále svá témata zbytečnými příspěvky.
Radek Cvek
Profil
1. co je v url prohlížeče, když se klikne na odkaz?
2. když se do url napíše ručně: zmaz.php?zmazat=ok&id=1 - smaže se záznam id=1 ?
Béééda
Profil *
1. vono se právě neotevře ano to první vypis.php
2. ne ... Nejde to ale ani když to udělám přes link ... Nevím proč
Radek Cvek
Profil
je vůbec něco v databázi - nějaký článek, aby ho to vypsalo?
pripojenie.php je v pořádku - heslo, atd... ?
pro testování bych dal na začátek každého skriptu alespoň nějaký výpis echo "vypis.php", atd..
Béééda
Profil *
jj vše jde já mužu normálně pridávat články a oni jdou a byli normálně byli vidět dokavad jsem tak ne dal tohle:
<a href='ukazclanek.php?udaj=".$vypis["id"]."'>Clanek</a>" 
Radek Cvek
Profil
Pošli, jak vypadá to ten odkaz ve zdrojovém kódu.
Možná jsou tam špatně uvozovky, zkus toto:
echo '<a href="ukazclanek.php?udaj='.$vypis["id"].'">Clanek</a>';
Béééda
Profil *
ten zdrojak máš nahoře ... a nejde to :( fakt už si s tím nevím rady ...
Radek Cvek
Profil
v prohlížeči dej zdrojový kód a napiš sem ten odkaz

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0