Autor Zpráva
Vopiatos
Profil
Ahojte mam problem s chromem .
udelal jsem zapis a vypis z DB a vse funguje super i v IEX a Mozila jede to jak ma a hlavne se to zobrazi jak ma.ale chrom je nesmyslnej
zobrazuje i spatne text jako je př.
style="text-decoration:none"
slouzi pro odkaz a stejne mi link podtrhne.
Dale, vypis z DB který zobrazuji v tabulce jen Chrome snad nepozna ze je tam tabulka a zobrazi text přes tabulku, když je text dlouhej zakryje i další text i objekty.
Fakt nevím kde je chyba.
Snad mi někdo poradí byl bych vám moc vděčnej.

Nevím co potřebujete vědět abyste znali situaci tak se zeptejte.
Díky moc

Moderátor Petr ZZZ: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou a interpunkcí.
Moderátor Petr ZZZ: Titulek „google chrom zlobí“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
ShiraNai7
Profil
Nevim jak u inline stylu ale nemelo by to byt takto? Třeba je na to chrome citlivy :P
style="text-decoration:none;"
xmark
Profil
Vopiatos:
Nevím co potřebujete vědět abyste znali situaci tak se zeptejte.

Adresu webu, rsp. konkrétně té stránky, kde je ten problém.
marksmen
Profil *
ShiraNai7:
Nevim jak u inline stylu ale nemelo by to byt takto? Třeba je na to chrome citlivy :P
style="text-decoration:none;"
Nie som v tom príliš odborník, ale myslím si, že tá bodkočiarka ( ; ) je tam potrebná iba ak za tým nasleduje ďalšia CSS vlastnosť nie ? Vopiatos daj tu link ako písal xmark, prípadne aspoň zdroják :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: