Autor Zpráva
Leming
Profil *
Ahojte nevíte jak udělat, že by se jedna stránka ukazovala pouze při prvním přístupu a potom už ne ... Například že jdu na nějaké forum a pouze při první návštěvě se mu ukážou pravidla ... Nechci ale aby to byla hláška, chci normální stránku ...

NEvíte jak by to šlo udělat ??? Děkuji zaodpovědi ...
xmark
Profil
1. Ověř, jestli je u návštěvníka cookie
2. Když je, přejdi na fórum
3. Když není, přejdi na pravidla a ulož cookie
Leming
Profil *
:D j dík za odpověd .... MOh bys napsat příklad ?? Nějak mi to nechce docvaknout ... Prosím
xmark
Profil
Cookies umožňují ukládat informace u návštěvníka. Ty potřebuješ uložit informaci, že návštěvník u tebe už byl. A podle toho, jestli ta informace u něj je, se potřebuješ (ještě o krok dřív) zařídit - nechat ho na jedné stránce, nebo přesměrovat na druhou.
Leming
Profil *
já cookie nikdy nepoužíval a opravdu nevím co dělat ... :(
xmark
Profil
Můžeš si třeba zoufat. Nebo to můžeš zkusit.
Leming
Profil *
OKey ...
margin
Profil *
Na www.jpw.cz toho najdeš na téma coohie (cookies) hodně. Příklad na použití najdeš na konci stránky http://www.jakpsatweb.cz/reklama/technologie.html, ale ve tvém případě bude asi vhodnější použít čtení cookie na serveru.
Leming
Profil *
Ok díky ... Ale kam tam narvu aby se to už nezobrazovalo ??? Jako že to stačí jen jednou a to poprvé ..???
var jmenoCookie="pokus";// jakékoliv jméno
var dny = 3; // počet dnů, za které cookie vyprší
if(document.cookie.indexOf(jmenoCookie) == -1 ){ // neviděl to
    var datum= new Date(); // získá aktuální datum v milisekundách
    datum.setTime((datum.getTime() + 1000 * 60 * 60 * 24 * dny)); // k datu přidá počet dnů
    document.cookie= jmenoCookie + "=true; expires=" +datum.toGMTString() ; // to je zápis cookie, aby se to příště nezobrazovalo
    spustitReklamu() // sem dát kód, který spouští reklamu
}

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0