Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
TomasJmeno Profil |
#1 · Zasláno: 31. 1. 2011, 19:08:08
Možná stupidní dotaz ale nenapadá mě, jak to vyřešit.
pod příkazem Include mám soubor, ve kterém je toto: <form method="post" id="form"> <table> <tr> <td><label>Uživatel</label></td> <td><input class="text user" id="nick" type="text" MAXLENGTH="25" /></td> </tr> <tr> <td><label>Zpráva</label></td> <td><input class="text" id="message" type="text" MAXLENGTH="255" /></td> </tr> <tr> <td></td> <td><input id="send" type="submit" value="Odeslat" /> <input id="Button1" type="button" value="Zjistit nové příspěvky" /></td> </tr> </table> </form> Jede to přes jQuery. A chtěl bych vyřešit, aby se po stisknutí tlačítka Odeslat vymazal formulář. Současná situace je dost nežádoucí, data v něm totiž zůstanou a pouze naběhnou v jiném souboru, který slouží jako výpis. Snad mě chápete :) .. Děkuji mockrát. |
||
l564 Profil |
#2 · Zasláno: 31. 1. 2011, 21:06:39
Ne nechápeme ,
ty jsi nám sem dal kód na tabulku , formulář a pole . Ten <form method="post" id="form"> vyvolává určitou funkci přes post a tu funkci sem hoď |
||
TomasJmeno Profil |
#3 · Zasláno: 31. 1. 2011, 23:38:37
Ok, přikládám tedy:
$("#form").submit(function(){ if(checkForm()){ var nick = inputUser.attr("value"); var message = inputMessage.attr("value"); $("#send").attr({ disabled:true, value:"Odesílám.." }); $("#send").blur(); $.ajax({ type: "POST", url: "hlavnizpravy.php", data: "action=insert&nick=" + nick + "&message=" + message, complete: function(data){ messageList.html(data.responseText); updateShoutbox(); $("#send").attr({ disabled:false, value:"Odeslat!" }); } }); } else alert("Prosím, vyplňte všechna pole."); return false; }); |
||
TomasJmeno Profil |
#4 · Zasláno: 1. 2. 2011, 00:31:05 · Upravil/a: TomasJmeno
A kdyby to bylo ještě možné..... Jak mohu vložit místo "nick" údaj
$_SESSION["loginname"] EDIT: Toto jsem už vyřešil. |
||
Kcko Profil |
#5 · Zasláno: 1. 2. 2011, 00:36:29
|
||
TomasJmeno Profil |
#6 · Zasláno: 1. 2. 2011, 13:21:42 · Upravil/a: TomasJmeno
Vyřešeno, děkuji :)
|
||
Časová prodleva: 3 roky
|
|||
ProsteJmenoDaniel Profil * |
#7 · Zasláno: 23. 7. 2014, 14:04:04
TomasJmeno:
Když už to vyřešíš, je vhodný sem to řešení napsat! Pak to člověk po třech letech najde přes google a nedozví se zhola nic. |
||
juriad Profil |
ProsteJmenoDaniel:
Podíval jsi se na Kckův odkaz? Ta funkce formFieldCleaner vymaže všechny vyplněné hodnoty formuláře. Její použití je natolik jednoduché, že s tím TomasJmeno neměl problém.
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0