Autor Zpráva
krulik
Profil
ahojte profíci chtěl bych vědět že když mám vormulář tak jde do něj vložit php funkci echo?
David1256
Profil
Myslíš, aby jsi funkcí echo vepsal do textových polí formuláře nějakou hodnotu? Nebo co bys chtěl tím echem vypisovat?
Imro
Profil
<input name="formular" id="formular" size="10" value="<? echo 'Formulár'; ?>" />

- pravdaže ide.
krulik
Profil
jméno uživatele
David1256
Profil
krulik
Zkus tohle
<input type="text" name="nick" value="<?php echo $_SESSION[jmeno]; ?>">

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: