Autor Zpráva
nikdo
Profil *
Zdravím, našel jsem si na netu tyhle řádky do .htaccess
RewriteEngine on 
RewriteRule (.*) http://www.nova-domena.cz/$1 [R=301,QSA]

které fungují skvěle, ale mám k tomu jeden dotaz. Lze k tomuhle přiřadit nějakou vyjímku?
Př. mám web www.domena.cz (starý web) a tam např. nějaký článek www.domena.cz/článek_01 a tzn. že mě to pomocí toho htaccessu teď automaticky přesměruje na www.nova-domena.cz/článek_01
A jak to udělat tak, že když zadám www.domena.cz(/index.htm) aby mě to nikam nepřesměrovávalo? (Všechno až na www.domena.cz(/index.htm)
Díky.

Moderátor Petr ZZZ: Příbuzné téma: Jak povolit přes htaccess jen některé ze 150 adresářů?
nikdo
Profil *
nebo, teď mě napadlo, jde z tohoto udělat.. zápor?
RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.htm$

aby všechno co končí .htm se nepřesměrovávalo? (protože ten index, který chci aby zůstal je .htm)
nikdo
Profil *
Vlatně ne, o to nejde.. příspěvek #2 jako by tu nebyl. Prostě jak udělat, aby když dám www.domena.cz aby mě to přesměrovalo na www.domena.cz/index.htm?
(Při použití toho .htaccess - viz. příspěvek #1)
ale aby všechno ostatní (až na www.domena.czwww.domena.cz/index.htm) se přesměrovávalo na www.nova-domena.cz
Kajman_
Profil *
RewriteEngine on
RewriteRule ^(index\.htm)?$ - [L]
RewriteRule (.*) http://www.nova-domena.cz/$1 [R=301,QSA,NE]
nikdo
Profil *
díky, ale nefunguje :(
s tímhle mi www.domena.cz stejně přesměruje na www.nova-domena.cz a když dám ručně www.domena.cz/index.htm tak mi to vyhodí chybu 404
Kajman_
Profil *
stejně přesměruje
Nemáte jen v cachi prohlížeče zapamatované přesměrování 301? V jiném prohlížeči to taky přesměruje?

vyhodí chybu 404
A jste si jistý, že tam index.htm máte?
nikdo
Profil *
všude přesměruje

a

jsem si 100% jist :(

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0