Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mira Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 2. 2011, 14:38:46
Ahoj, potřebuji prosím poradit.
mam doménu xxx.exemple.cz a na ni index.php s tímto obsahem: session_set_cookie_params(3600,'/','.exemple.cz'); session_start(); $_SESSION["jedna"]="text"; echo $_SESSION["jedna"]; pak mám druhou doménu yyy.exemple.cz s tímto obsahem: session_set_cookie_params(3600,'/','.exemple.cz'); session_start(); echo $_SESSION["jedna"]; nevíte co je na tom špatně? proč se na druhé doméne nevypíše ten text ?? Předem díky |
||
Davex Profil |
#2 · Zasláno: 18. 2. 2011, 22:20:28
Mira:
Mělo by to fungovat. Jsou obě domény na stejném webovém serveru se společným úložištěm sessions? Je v obou případech stejné session_id() ?
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Mira Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 2. 2011, 16:10:51
omlouvám se za spožděnou odpověd, ale byl jsem par dní pryč. session_id() je na všech subdoménách stejné. A stejné uložiště by asi mělo být když se jedná o subdomény nebo né ?
|
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 21. 2. 2011, 18:47:05
Mira:
Pokud je session ID na obou subdoménách stejné, tak by to fungovat mělo. „A stejné uložiště by asi mělo být když se jedná o subdomény nebo né ?“ Těžko říct. Porovnej všechna nastavení session.* v phpinfo() .
|
||
php_apc Profil * |
#5 · Zasláno: 21. 2. 2011, 18:56:54
Na onebitu mi to nešlo, po nastavení "wildcard" to šlape. ;)
Ale zase na druhou stranu musíš přes mod_rewrite nastavovat subdomény, což je trochu omezující. |
||
Mira Profil * |
#6 · Zasláno: 23. 2. 2011, 20:44:22
Tyto kody jsou nakonec správné, stalo se to že se mi nesmazala session a zdalo se jako by kody nebyly správné. Když jsem to začal zkoušet druhý den vše fungovalo .. Takže jen moje blbost. Tak díky za odpovědi.
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0