Autor Zpráva
danihel
Profil
zdravim
chcel by som pouzit flash s transparentnym pozadim, flash je publishnuty v <object> tagoch, v css som to vyriesil tak ze pozadiu som dal position: relative; z-index: 0; a flashu position: absolute; z-index: 1;

vo firefoxe to funguje bez problemov zatial co v ie vobec

Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
danihel
Profil
tak problem bol niekde uplne inde nez som myslel
bola zle zapisana cesta k flashu v object tagu, hlava moja derava

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: