Autor Zpráva
Pavel Dumbrovský
Profil
Zdravím Vás,
malý problém při výpisu v JS:
Jakmile zavolám styl takto:
<span class=\"error\">
, tak se styl neprojeví, co s tím?

Díky.
Chodec
Profil
Odstranit zpětné lomítka.

<span class="error">
nebo
<span class='error'>
Pavel Dumbrovský
Profil
To nemůžu, pak by mi to v JS nefungovalo vůbec.
Str4wberry
Profil
<span class=error>
Chodec
Profil
Napiš celý kód.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Pavla Dumbrovského:
Úžasné. To si jako opravdu myslíš, že někdo z takhle malého kousíčku kódu uhodne, v čem může být problém?

pak by mi to v JS nefungovalo vůbec.
Proč? Protože je to kus ze zápisu řetězce? To jsi ale nenapsal. Ani ty ohraničující uvozovky jsi neuvedl.

Zatím je tohle vlákno příliš natvrdlé.
Pokud nepoložíš smysluplnou otázku, navrhuji smazat.
Pavel Dumbrovský
Profil
Str4wberry:
To mě nenapadlo, díky. :)

Chamurappi:
Tady aby se člověk bál zeptat. Klidně to smaž.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Pavla Dumbrovského:
Až budeš potřebovat dvě třídy u jednoho elementu, odmazání uvozovek nebude možné a budeš hledat opravdové řešení zde (ne)popsaného problému.

Tady aby se člověk bál zeptat.
Čím informačně slabší je dotaz, tím víc je strach oprávněný :-)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: