Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
l564 Profil |
#1 · Zasláno: 16. 3. 2011, 18:53:48
Jak mám udělat zalamování textu pomocí JS když mám článek třeba :
Ahoj jak Ahoj jak tak mi to vypíše jako Ahoj jak se máš Ahoj jak se máš aby se to zalomilo tak tam musím dát <br /> <br /> |
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 16. 3. 2011, 18:59:53
|
||
YoSarin Profil |
#3 · Zasláno: 16. 3. 2011, 19:01:26
Chceš zalamovat, ale tak ať nemusíš zalamovat?
Co je vstup (odkud (formulář, js, databáze), kdo ho zadává)? Jaký je vstup (html, plaintext, ...)? Co s tím má dělat javascript? |
||
l564 Profil |
#4 · Zasláno: 16. 3. 2011, 20:44:25
YoSarin:
„Co je vstup (odkud (formulář, js, databáze), kdo ho zadává)?“ Program (.exe) „Jaký je vstup (html, plaintext, ...)?“ HTML „Co s tím má dělat javascript?“ Zalomit, když napíšu Ahoj Ahoj abych nemusel psát Ahoj <br /> jak se máš Ahoj <br /> jak se máš ale aby mi to vypsalo Ahoj Ahoj |
||
TomasJ Profil |
#5 · Zasláno: 16. 3. 2011, 20:55:40 · Upravil/a: TomasJ
l564:
„Program (.exe)“ Jaký program? Nemusíš psát <br /> ale stačí <br>. Tím „abych nemusel psát Ahoj <br /> jak se máš“ myslíš, že bys chtěl udělat nový řádek Enterem? Pak stačí v JS udělat funkci, která ti nahradí \n za <br>. Napovím ti, použij regulární výrazy ( RegExp, replace ). |
||
Liennie Profil |
#6 · Zasláno: 16. 3. 2011, 21:05:56
Chápu to dobře, že nechceš tagy <br> psát ručně, ale nahrazovat jimi odřádkování enterem? To by mělo stačit
text = text.replace(/\n/g,'<br>'); text = text.replace(/\n/g,'<br>'); popř. to nahrazovat přímo v PHP (pokud je vypisování dělané v PHP) $text = preg_replace('/\n/','<br>', $text); $text = preg_replace('/\n/','<br>', $text); |
||
l564 Profil |
#7 · Zasláno: 16. 3. 2011, 21:44:38
TomasJ:
> „Program (.exe)“ > Jaký program? Můj vlastně naprogramovaný Liennie: > Chápu to dobře, že nechceš tagy <br> psát ručně, ale nahrazovat jimi odřádkování enterem? To by mělo stačit > > text = text.replace(/\n/g,'<br>'); Ano chápeš, děkuji mnohokrát |
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
Darker Profil |
#8 · Zasláno: 23. 3. 2011, 20:36:15
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0