| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| D@WN Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 9. 2005, 06:01:25
Zkouším zprovoznit svoje vlastní malinké internetové rádio... To již funguje a já (a kdokoli jiný s připojením na internet) se na něj mohu připojit tak, že ve Windows Media Playeru dám "Open URL" a pak IP adresu svého servru, ne kterém rádio vysílám (něco jako např.: http://199.100.100.100:1333).
Já bych ale chtěl, aby na mých stránkách byl odkaz, na který když uživatel klikne, dojde ke spojení. Nemusel by sám pouštět WMP a zadávat IP adresu... Zkusil sem IP adresu zadat do prohlížeče. Ten se sice připojil, ale dál se nic nedělo a stránka byla prázdná. Mohli by jste mi poradit jak na to? Zkusit nějaký JavaScript?... Předem děkuji za vaše postřehy a nápady... Díky PS: JakPsátWeb jsou THE BEST stránky o tvorbě webu... D@WN |
||
| ah01 Profil |
#2 · Zasláno: 25. 9. 2005, 11:12:56 · Upravil/a: ah01
Kouknul jsem na jedno int. rádio, a když ho chci otevřít přes Media Palyer, tak se jedná o soubor ASX. Po chvíli Googlování jsem zjistil, že soubor ASX je XML soubor (viz Windows Media ASX Files)
Takže, pro tebe by měl vypadat nějak takhle:
to ulož jako xy.asx a pak na to lze normálně odkazovat <a href="xy.asx">radio</a> Přesně takhle to mají udělaný na tom rádiu, co jsem koukal. |
||
|
Časová prodleva: 21 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0