Autor Zpráva
Darth-cz-
Profil *
Dobrý den,

chtěl bych vás poprosit o pomoc s následujícím problémem:

Pomocí js zobrazuji na webové stránce na různých pozicích části obrázku, například změna hlavy u tělíčka apod. Chtěl bych, aby se dal uživatelem vygenerovaný obrázek, skládající se z více jednotlivých obrázků, stáhnout jako jeden celý...

Nevíte, jak na to?

Za odpověď děkuji.
l564
Profil
Zdá se že nic takového neexistuje
G3n3sis19
Profil
jednoduše je spoj, ulož a potom to udělej jako background s background-position
Bubák
Profil
Darth-cz-:
Chtěl bych, aby se dal uživatelem vygenerovaný obrázek, skládající se z více jednotlivých obrázků, stáhnout jako jeden celý...
Přiznám se, že nevím, o co se snažíš.
Ty jsi tvůrce, nebo uživatel:
Hledáš webovou službu, kde takový obrázek vytvožit?
Chceš vytvořit webovou službu, kde takový obrázek vytvořit?
Nebo se snažíš o něco jiného? Pokud ano, zkus to popsat nějak normálně a hlavně, napiš, co je tvým cílem.
Darth-cz-
Profil *
Bubák:
jsem vývojář, mám na stránce na určité pozici určitý obrázek - tělo člověka a po kliku na různé hlavy nad tělem zobrazuji danou hlavu, tudiž se obraz jeví jako celek, ale je složen ze dvou různých obrázků, pod obrázkem je tlačítko stáhnout a já potřebuji, aby se po kliku stáhl obrázek (tělo + hlava) jako celek, tzn. potřebuji spojit tělo a hlavu v jeden obrázek a ten stáhnout...
php_lama
Profil *
Nešlo by vytvořit místo obrázku s hlavami obrázek s tělem i hlavou dohromady a při kliknutí by se změnila nejen hlava, ale celý obrázek?Tím pádem by šel stáhnou, neboť by bylo jen jeden.
Darth-cz-
Profil *
php_lama:
to by jistě šlo, nicméně těch kombinací je opravdu mnoho :)
Bubák
Profil
Podle vhodných technologií bych to viděl nějak takto, pořadí od té nejméně vhodné:
Canvas, Java, Flash, PHP.
Canvas umí jen moderní prohlížeče, hlavní brzdou jsou IE6, IE7, IE8. Javu má z běžných uživatelů nainstalovanou málokdo, Flash není zdarma, takže zbývá vygenerovat, tedy spojit z vybraných částí, obrázek pomocí PHP grafické knihovny na serveru.
G3n3sis19
Profil
Darth-cz-:
to by jistě šlo, nicméně těch kombinací je opravdu mnoho :)
použíj
imagecreatefrompng();
imagecopy();
Bouda
Profil
G3n3sis19:
Jasně. Já bych šel na to tak, že uživatel si nageneruje obrázek jakej se mu líbí.
Stiskne tlačítko a na straně serveru se vytvoří prázdný obrázek, do kterého překreslím všechny vybrané časti a nabídnu ho uživateli ke stažení.
G3n3sis19
Profil
však právě

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: