Autor Zpráva
Miri
Profil *
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli mam dobrou představu jak funguje nahrávání obrázku z jednoho serveru na druhý.

1) dám nahrávat obrázek
2) obrázek se nahraje na local
3) obrázek se přehraje na druhý server
4) obrázek se z localu vymaže

Nebo je to zbytečně složitý? šlo by to udělat tak že by se nahrával přímo na druhý server z tmp ? Díky za odpověd Míra
Stano
Profil *
$url = 'http://example.com/obrazok_co_chcem.jpg';
$img = '/my/folder/obrazok_ktory_ukladam.jpg';
file_put_contents($img, file_get_contents($url));

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: