Autor Zpráva
pikasoo
Profil
Ahoj,

mám na své stránce formulář s textovým polem. Šlo by nějak nastavit, aby se textové pole stalo v určitý čas (uložený v databázi) "disabled", aniž by došlo k reloadování stránky?

Díky Ivo
okolojdouci
Profil *
Jak disablovat: http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/select-radio-zavislost.html
Jak časovat: http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/casovani.html
Jak vytáhnout z databáze: http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vtopic&forum=28
Pikasoo
Profil *
Super, šlo by to i v php?
perwin
Profil
Pikasoo:
Super, šlo by to i v php?
Ne aniž by jsi to musel refreshovat.
pikasoo
Profil
Tak jsem to zkoušel dle uvedených odkazů, ale stále se mi nedaří. Poradil by mi někdo konkrétně? Mám formulář s textovým polem a potřebuji, aby se přesně v poledne (například) disabloval bez nutnosti obnovit stránku. Díky
Spectator
Profil
pikasoo:
při reloadu PHP
bez reloadu javascript
Pikasoo
Profil *
Pochopil jsem. Byl by někdo ochotný mi ukázat, jak konkrétně to v tom JS napsat?
_es
Profil
Pikasoo:
setTimeout(function(){document.getElementById("idTextovéhoPoľa").disabled=true;}, oneskorenieVmilisekundách);
pikasoo
Profil
_es:
Děkuji moc!

proč když zaměním getElementById za getElementByName("name textoveho pole"), tak to nefunguje?
Marek88
Profil
[#9] pikasoo: Protože je to getElementsByName() a ta funkce vrací pole, takže s tím tak musíš pracovat. Pokud tam máš se stejným name jen jeden, tak třeba:
document.getElementsByName("name textoveho pole")[0].disabled=true;
pikasoo
Profil
Perfektní, moc děkuju

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: