Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Zelda Profil |
#1 · Zasláno: 29. 9. 2005, 07:01:12
Ahoj lidi, mám div, kterej má nastavenej filtr (průhlednost). V něm mám jinej div, u kterýho průhlednost mít nechci. Ale mám, nevíte jak to udělám, aby průhlednej nebyl?
<style type="text/css"> body {background-color:white;} * {font-family:Arial CE,sans-serif; font-size:12pt;} #container {text-align:center; margin:20px auto; border:1px solid black;} #obal {text-align:left; width:450px; border:1px solid black; color:blue; filter:alpha(opacity:25);} #kus {text-align:left; width:300px; height:40px; background-color:silver; color:red; padding:5px;} </style> </head> <body> <div id="container"> <div id="obal"> nadpis první části <div id="kus"> text první části </div><!--kus--> </div><!--obal--> </div><!--container--> |
||
Radek Hrabůvka Profil |
#2 · Zasláno: 29. 9. 2005, 17:30:31
Na rozdíl od visibility: hidden/visible se microsoftí ani mozillácká {-moz-opacity: 0.25;} průhlednost nedá přebít. Mimo to máš jiný vzhled v IE a "zbytku světa", deklarace:
margin: 0 auto má být pro #obal, pokud správně chápu tvé centovací pokusy. |
||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 29. 9. 2005, 18:45:06
Radku, centrování má být pro vše co je v divu container, tudíž i pro obal, který už je vycentrován právě proto že je v divu container.
Díky za příspěvek, vyplývá mi z něj, že to co chci udělat prostě nejde. :o( |
||
Zelda Profil |
#4 · Zasláno: 29. 9. 2005, 18:45:40
Minulý příspěvek je ode mne.
|
||
Zelda Profil |
#5 · Zasláno: 29. 9. 2005, 18:46:25
Minulý příspěvek je ode mne.
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0