Autor Zpráva
o4z2o
Ahojte potřeboval bych poradit, jak nastavit pevnou hlavičku v tabulce. Jde o to, že normálně tyto věci mám v Joomle, ale zjistil sem, že je budu muset editovat v HTML. Můžete mi prosím někdo poradit přesnou cestu jak toho docílit. Zde je kód hlavičky, který bych potřeboval upravit. Díky za rady.
<table width="960" height="8514" cellspacing="0" cellpadding="0" border="2" style="width: 930px; float: left; border: 2px solid #000000;">
<thead>
<tr valign="middle" height="17" align="center" style="background-color: #f30b1e;">
<td style="border: 1px solid #000000;">WEB</td>
<td style="border: 1px solid #000000;">Sekce</td>
<td style="border: 1px solid #000000;">Formát</td>
<td style="border: 1px solid #000000;">Rozměry formátu</td>
<td style="border: 1px solid #000000;">kB</td>
<td style="border: 1px solid #000000;">Náhled</td>
<td valign="middle" align="center" style="border: 1px solid #000000;">Imprese&nbsp;&nbsp;&nbsp; <br /></td>
<td style="border: 1px solid #000000;">Rotace</td>
<td style="border: 1px solid #000000;">CPT</td>
<td style="border: 1px solid #000000;">Cena/týden</td>
</tr>
</thead><colgroup> <col width="137"></col> <col width="135"></col> <col width="155"></col> <col width="129"></col> <col width="38"></col> <col width="45"></col> <col width="43"></col> <col width="59"></col> <col width="40"></col> <col width="81"></col> </colgroup>
<tbody>
Petr Wudi
Nevím, jestli jsem pochopil správně, ale zkus toto:
<tbody style="overflow:auto">
o4z2o
hm tohleto mi nefunguje... já potřebuju aby právě ten horní řádek tabulky, který je vypsaný v tomto kódu zůstal na místě a ta tabulka pak pod ním sjížděla dolů.
Petr Wudi
Tak, pochopil jsem to správně jen špatně napsal. Kromě toho overflow tam ještě musí být výška (height: něco) jenže nevim, jak je řešená selá stránka, takže s tím asi nepomůžu.
Jestli je tabulka přes celou stránku:
<thead style="position:fixed; top:0;">
…
<tbody style="margin-top:19px">
o4z2o
právěže přes celou stránku není nad tím je menu, který už ale kódem needituji. takže by tohle ale mělo fungovat... zítra vyzkouším... a ten top: to číslo tam pak je o kolik níž to má být? díky

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0