Autor Zpráva
DarkMeni
Profil *
Zdravím, učím se ajax, a zrovna ten "dobrý" hosting na kterém se ho učím mi nacpe všude reklamu (nic proti, je fakt dobrej, ale kdyby tu reklamu aspoň necpal do stránek s nastaveným refreshem) a ta se mi vrátí do responseText a to já nechci.
Takže: jde nějak nastavit aby to nadivovaný oddíly ignorovalo, a nebo existuje funkce která vybere jen určitou část načtené stránky?
To že tu reklamu můžu stylováním schovat, to vím, ale o to mi nejde, spíš chci aby se tam vůbec nevykreslila, protože taková reklama je přibližně 500bitů navíc a zbytečně, lidi s pomalejším připojením třeba jako mam já ten rozdíl poznají a ktomu když chci sehnat jen data o tom jestli už neni někdo s jménem "Jmeno" zaregistrovaný a vrátí mi to "<div>REKLAMA....</div>true" tak i když bude tak to skript kvůli reklamě nepochopí.

Tak teda ještě jednou -> Nemá někdo zkušenosti s endorou, jak ji přemluvit že ta a ta stránka je jen pro získání dat z databáze a ta reklama je tam zbytečná a nebo jak přemluvit AJAX aby vybral jen tu část po reklamě?
_es
Profil
DarkMeni:
Riešilo sa to napríklad tu.
DarkMeni
Profil
Ok, nevím proč jsi mi to dal až od #9 když odpověď je už myslim že v #2 nebo 3 ale díky.
_es
Profil
DarkMeni:
Ok, nevím proč jsi mi to dal až od #9
Podstatou rady bolo namiesto typu text/html použiť typ text/plain, nie nejaké podivnosti s obrázkami-neobrázkami.
DarkMeni
Profil
Aha, jak sem si to dal po načtení hned nahoru a četl téma od začátku tak sem se k #9 nedostal a nevšim sem si toho, ale text/plain mi tu reklamu taky schová a dotaz vrátí v řetězci, takže díky :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0