Autor Zpráva
Prochy
Dobrý den,
mám dvě domény u onebitu: hospodaujindry.cz a restauraceujindry.cz. Na doméně hospodaujindry.cz mám i hosting. A já bych potřeboval, abych když napíšu do prohlížeče www.restauraceujindry.cz, aby se mi tam objevil obsah, jako je na hospodaujindry.cz. Počítám s tím, že je nutné změnit DNS záznamy. Sám sem to zkoušel bohužel se mi to nepodařilo udělat. Zkoušel jsem napsat na technickou podporu, jestli by to za mě neudělali a dostal jsem od nich následující odpověď:

Dobrý den,
Váš tarif je třeba o tuto možnost adekvátně navýšit. Můžeme Vám tedy nabídnout navýšení Vašeho současného tarifu u domény hospodaujindry.cz o možnost směrování další domény. Měsíční cena tarifu by se tak zvýšila o 20 Kč/bez DPH za směrovanou doménu (tedy restauraceujindry.cz). Prezentace může být umístěna i do konkrétního adresáře (pro rozdílnou prezentaci). Emaily jsou řešeny formou aliasu, viz.:
http://www.onehelp.cz/onebit/kb/jak-funguji-emailove-aliasy

Jestliže si budete takovéto řešení přát, připravíme Vám obratem objednávku. Děkujeme.

Tak se chci zeptat, jest-li to opravdu musim udělat nebo ne, a popřípadně, jak bych to měl udělat? Protože teď tam mám možnost změnit záznamy A, AAAA záznamy, CNAME záznamy a já myslel, že musim změnit něco v těchto záznamech. U hostingu mám tarif web-start.
Děkuji za případnou pomoc
Davex
U některých registrátorů domén lze nastavit přesměrování domény na druhou zcela zdarma. Pokud to současný registrátor neumí nebo webhosting nemá alias pro druhou doménu zdarma, tak se může doména restauraceujindry.cz převést jinam a nastavit přesměrování.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0