| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Kony Profil * |
Moderátor Davex: Téma vytrženo z jak zakázat cachování flv souborů pomocí htaccess?.
Hoj, resim podobnou vec... Mam udelany stranky ve flashi a primo ve flashi je odkaz na pdf soubor. Ale je problem ten, ze ten soubor je kazdy tyden jinaci a samozrejme se nacita s cache s PC. myslite ze by jste mi mohl nekdo poradit ja kna to ?? Diky moc |
||
| Medvídek Profil |
#2 · Zasláno: 18. 7. 2011, 18:21:03
Kony:
Stačí volat ten pdf soubor jako soubor.pdf?_cache=235698521456325 (prostě generovat náhodné číslo, aby se soubor pokaždé musel stáhnout) |
||
| Kony Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 7. 2011, 19:09:42
aha... a muzes mi poradit jak na to ????
|
||
| Kony Profil * |
#4 · Zasláno: 18. 7. 2011, 19:54:51
to bych zase musel upravovat ten odkaz v tom flashi... nebo to jde udelat jinak ???
kdyby si mohl na ICQ 177496090 byl bych ti moc vdecny |
||
| Kony Profil * |
#5 · Zasláno: 18. 7. 2011, 20:04:05
ted to mam udelany takto :
Z obrazku mam vytvoreny button a na nem tento kod on (rollOver) { this.gotoAndPlay("over"); } on (releaseOutside, rollOut) { this.gotoAndPlay("out"); } on (release) { getURL("listek/tydenni.pdf", "_blank"); } |
||
| Kony Profil * |
#6 · Zasláno: 18. 7. 2011, 20:38:25
Ernie : a kam to mam pridat ????,. kdyz vydis to co ta mam naspany tedka
|
||
| Davex Profil |
#7 · Zasláno: 18. 7. 2011, 21:01:15 · Upravil/a: Davex
Kony:
Příště si prosím založ vlastní téma, protože stránky udělané ve Flashi s kešováním PDF nesouvisí. |
||
| Kony Profil * |
#8 · Zasláno: 19. 7. 2011, 06:07:32
Diky za prehozeni do zpravneho tematu :
Jenom bych chtel pridat, ze jsem zkusil upravit kod na : on (rollOver) { this.gotoAndPlay("over"); } on (releaseOutside, rollOut) { this.gotoAndPlay("out"); } on (release) { getURL("listek/tydenni.pdf?cokoliv="+new Date().getTime(),"_blank"); } A kdyz tedka zavru a otevru prohlizec tak se nic nezmeni, ale staci dat aktualizovat a vse je OK, ale i tak se mi to zda divny a chtel jsem to aby se nemuselo davat aktualizovat, pokud by to slo. Diky |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0