Autor Zpráva
mking
Dobrý den chcem aby ludia ktorí by mali heslo k danemu editoru mohli editovat články ktore su na webe, web je v HTML a chcem aby im to zobrazilo ako v Adobe Dreamweaver na jednej polovici web na druhej kod a oni by mali možnosť editovať iba tú časť kde je článok alebo že by im to zobrazilo že vytvoriť článok dá sa niečo také? aby tam nemal pristup každy ale bez registracie že by tam bolo automatiky vytvorene napr admin1 hslo admin?
Joker
mking:
Tomu se říká redakční systémy a je jich spousta. Stačí vybrat nějaký vyhovující.
mking
viem poznám napr wordpress a podobne ale myslim normalne že by som to dal na web a html editoval
Joker
mking:
Čili jde o to nějak pohodlně editovat HTML soubor nahraný na webu?
Některé editory umí proces „stažení z FTP - editování lokální kopie - nahrání na FTP“ automatizovat natolik, že se to podobá práci s lokálním souborem, to by nebyla alternativa?
mking
jj ja se jenom ptAL žE čI nejestvixje neaký PHP subor ako je na furstpage web bez ramu tam je editor ale je tam problem že cez ten editor može robit ktokolvek....

Moderátor Petr ZZZ: Piš prosím česky, slovensky nebo sentinelsky, tohle se nedá číst.
Adrifinel
On myslí editor jako poskytovalo jedno ftp (sry pamět) a jako poskytuje webzdarma myslím...
Rellik
mking:
jj ja se jenom ptAL žE čI nejestvixje neaký PHP subor ako je na furstpage web bez ramu tam je editor ale je tam problem že cez ten editor može robit ktokolvek....
Ono to stačí přidat do složky ve které se mají editovat soubory a tu pak zaheslovat pomocí .htaccess - http://firstpage.profitux.cz/?page=zaheslovani
případně tam přidat přihlášení a soubor povolit jen registrovaným (vyvoleným) uživatelům ;)
Big_D
A co TINY editor? (Jednoduše ho includuješ do adminsitrace )
mking
díky vyskušam to len to som chcel takuto neaku vec ako editor Dˇakujem velmi pekne.
Bobi
Profil *
Může mi někdo prosím poradit ? Do mailu mi nejdou dát do textu smajlíci. Ukáže se mi tam obdélník, s nápisem : fix me : Unknown toolbar item. funktion ( b )...... atd. Přitom mi zmizí pole pro psaní mailu. Dám O.K. a musím dát znovu : napsat e-mail a pole se tam objeví. Ale ta chyba tam je pořád. Opakuje se to, když bych chtěla smajlíka do textu.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0