Autor Zpráva
undisputed
Profil
ahojte,

mám problém chcem si spraviť taký jednoduchý wysiwyg editor,

<img onclick="Smile('<b></b>')" src="b.gif" width="15" height="15" align="middle">

Smile je funkcia pretože tam mám aj smajlíkov, potreboval by som aby po kliknutí na obrázok mi do textarey vypísalo <b> </b>(to sa stane) ale aby myška bola
 <b>tu </b>
nie
 <b> </b> tu

ako na to?

2. otázka moja znie:

na viacerých stránkach som videl že po kliknutí na obrázok sa tam objaví napr.
[nieco]something[/nieco]


a chcel by som docieliť aj ja taký efekt , len neviem ako získať to čo je medzi [nieco][/nieco]

poradíte mi?

(tu je ešte php kód ktorý potom napr aj tých mojich smajlov mení z ":)" na obrázok

<?php
$replace = array();
$replace[':-D']='<img src="smileys/1.gif">';
function replace_smile ($body)
{
  global $replace;
  reset($replace);
  while(list($key,$val) = each($replace))
    $body = str_replace($key,$val,$body);
  return $body;
}

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0