| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| koma195 Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 10. 2011, 12:00:23
Zdravím, nepáči sa mi že keď si nájdete nejakú stránku v google a potom si dáte v pamäti ako napr.: aktuality.sk tak celá stránka sa posunie nadol pretože google si tam dáva tabuľku o aktualizácií.
Viete mi poradiť nejaký kompromis? |
||
|
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
| janbarasek Profil |
#2 · Zasláno: 4. 10. 2011, 17:30:22
koma195:
Přesně tomuhle se moc nevyhneš, ten archiv je určený spíše k tomu, aby ses podíval, kdy u tebe naposledy Googlebot byl a nebo pokud stránka neexistuje a chceš si přečíst její obsah. Asi by to šlo překrýt nějakým divem, ale je to zbytečnost. Na potřeby zálohy textu stránky to stačí. |
||
| Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 4. 10. 2011, 19:20:32
Reaguji na komu195:
„Viete mi poradiť nejaký kompromis?“ Kompromis čeho s čím? Udělej stránku tak, aby jí nevadilo, že se posune. Nepozicuj absolutně od levého horního rohu stránky. |
||
| koma195 Profil * |
#4 · Zasláno: 4. 10. 2011, 22:10:11
aha jasne :-) tak to si urobím ale mňa tak napadlo že napríklad pokec.sk je v tomto spravený úplne super lebo celý ešte aj s oddeľovacou čiarkou sa posunie pod výpis z googla. Tak či je to nejaký špeciálny príkaz alebo je to len o pozicovaní ??
Ďakujem |
||
| Chamurappi Profil |
#5 · Zasláno: 4. 10. 2011, 22:13:14 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na komu195:
„lebo celý ešte aj s oddeľovacou čiarkou sa posunie pod výpis z googla“ To je přeci běžné chování. Pokud ho nenabouráš pozicováním. Žádný speciální příkaz na to není — stačí nepoužívat absolutní pozicování od levého horního rohu stránky. |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0