Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ChangeMan Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 10. 2011, 20:18:54
Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat, zda existuje nějáká aplikace( spíše systém ) ( nejlépe Opensource ) který by dokázal zobrazovat changelog online. Tedy např. uživatel A udělá nějákou změnu, otevře si prohlížeč, přihlásí se a zapíše ji do systému. Uživatel B, C a D si ji mohou po přohlášení prohlédnout. Děkuji. ChangeMan |
||
Darker Profil |
#2 · Zasláno: 19. 10. 2011, 21:27:40
No něco takového mám někde rozdělaného, napíšu ti, jestli to dodělám :)
Jinak jsem nějaké takové systémy znal, ale všechny byly na projekt pro <7 lidí „Overkill“ (ajaj, jak se tohle řekne jedním slovem česky?). Já to vždycky řešil prostě texťákem někde na serveru, s tím že jsme dodržovali nějakou syntaxi, kdybych ten systém jednou dodělal :D |
||
ShiraNai7 Profil |
#3 · Zasláno: 19. 10. 2011, 22:19:48
Darker:
„‚Overkill‘ (ajaj, jak se tohle řekne jedním slovem česky?).“ Kanón na mouchu? xD |
||
Holicz Profil |
#4 · Zasláno: 19. 10. 2011, 22:39:48 · Upravil/a: Holicz
Nestačilo by na toto PHP a MySQL?
(Zápis do databáze a zobrazení ..) |
||
Darker Profil |
#5 · Zasláno: 20. 10. 2011, 22:44:41
ShiraNai7:
„Kanón na mouchu? xD“ Jo, přesně tohle to bude :) Holicz: „Nestačilo by na toto PHP a MySQL?“ Já se obešel dokonce bez MySql, aspoň v té koncepci. Jediné co jsem dodělal byl manager online editovaných souborů, abychom needitovali stejný soubor najednou. |
||
okolojdouci Profil * |
#6 · Zasláno: 20. 10. 2011, 22:51:58
Pořád asi nějak nechápu zadání.
Co přesně by to mělo umět, kromě toho, že bude jedna tabulka uživatelů, druhá tabulka záznamů, jedna stránka s přihlašovacím formulářem a druhá jako formulář a stránkovaný výpis záznamů? Nechci se chlubit, ale to mi připadá jako práce na pár desítek minut. |
||
Darker Profil |
#7 · Zasláno: 21. 10. 2011, 18:53:23
okolojdouci:
Přesně tak. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0