Autor Zpráva
TanderZz
Profil *
dobrý den zajímalo mě jak bych mohl udělat službu podobnou toplistu ? udělám si počítadlo v php a dál ? děkuji za odpovědi :))
janbarasek
TanderZz:
Uděláš si v php počítadlo, pak to třeba vypíšeš do obrázku, ale to není zdaleka vše.

1. Uděláš nějakou stránku (prostředí), přes co se to bude obsluhovat
2. Několik desítek hodin programování...
3. Dejme tomu, že už máš funkční registrace, přihlášení, kontrola vracení uživatele, přičítání a spoustu drobností
4. Systém propojíš s tím počítadlem, uděláš třeba i generátor html kódu

Nevím jestli tvůj dotaz byl vtip, ale většinou lidi co se takhle ptaj, tak to stejně nedokážou. Pokud bys tomu už rozuměl, tak bys věděl jak na to. Neni to až tam těžký (pokud to umíš).

Rozhodně nečekej, že ti tu někdo udělá celej ten web a ty si to jenom okopíruješ ;)
TanderZz
Profil *
janbarasek:
díky ale přeste jsem nepochopil, jak mám propojit počítadlo s webem ? :) na to jsem se právě ptal... to byl smysl té otázky, jak propojit web a počítadlo :) jinak děkuji za odpověd
Davex
TanderZz:
jak mám propojit počítadlo s webem ?
Stejně jako to dělá Toplist. Na všechny stránky vložíš obrázek počítadla, aby se načítal při každém zobrazení stránky.
TanderZz
Profil *
okey.. tak jinak :) udělám si počítadlo na web ... a data mi to zapisuje do mé jedná databáze, ale když tam bude více těch informací tak jak to s tím mám udělat ? jako že když se registruje uživatel, že se samovolně založí db ? :) opravdu nevím a pokud vám připadám natvrdlý tak se omlouvám, jen tomu chci porozumět abych věděl jak na to :))
Spectator
TanderZz:
-Vytvoříš si db s příslušnými tabulkami a sloupci.
-Vytvoříš script, který při každém spuštění do db zapíše přístup.
-na každou sledovanou stránku dáš nějakou obsluhu, která ti počítací script zavolá a spustí.
-pak můžeš vypisovat čísla dle libosti stejným způsobem jako při zaisování, akorát s rozdílem že nějaký jiný kód bude data z db číst
TanderZz
Profil *
díky :))) toto jsem potřeboval :)

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0