Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mafos Profil |
#1 · Zasláno: 25. 10. 2011, 21:56:15
Zdravím všechny,
mám na stránce vložený kod na okno s reklamou, který funguje naprosto bez problému. Když jej ale uživatel zavře tak již nejde znovu otevřít bez obnovení stránky. Šlo by nějak udělat odkaz na znovuotevření tohoto okna? Poradil by mi prosím někdo? Zkoušel jsem onclick ale asi to neumím pořádně nastavit :-( Děkuji za pomoc. Posílám kod funkčního reklamního okna <div id='popLayer' style="position:absolute; left:150px; top:0px; width:800px; height:600px; z-index:999;"> zde text s reklamou </div> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> var allowpop=1; function popWin(){ var ppl="popLayer";var objppl=findObj(ppl); if (objppl==null){return;}// if the layer does not exist, do nothing. var args=arguments,movetoX=parseInt(args[0]),movetoY=parseInt(args[1]),movespeed=parseInt(args[2]); var cycle=10,pxl=""; if(!document.layers){objppl=objppl.style;} if(objppl.tmofn!=null){clearTimeout(objppl.tmofn);} var pplcoordX=parseInt(objppl.left),pplcoordY=parseInt(objppl.top); var xX=movetoX,yY=movetoY;if((pplcoordX!=movetoX)||(pplcoordY!=movetoY)){ var moveX=((movetoX-pplcoordX)/movespeed),moveY=((movetoY-pplcoordY)/movespeed); moveX=(moveX>0)?Math.ceil(moveX):Math.floor(moveX);movetoX=pplcoordX+moveX; moveY=(moveY>0)?Math.ceil(moveY):Math.floor(moveY);movetoY=pplcoordY+moveY; if((parseInt(navigator.appVersion)>4||navigator.userAgent.indexOf("MSIE")>-1) && (!window.opera)) {pxl="px";} if (moveX!=0){eval("objppl.left='" + movetoX + pxl + "'");} if (moveY != 0) {eval("objppl.top = '" + movetoY + pxl + "'");} var sFunction = "popWin(" + xX + "," + yY + "," + movespeed+ ")"; objppl.tmofn = setTimeout(sFunction,cycle); } } function findObj(theObj, theDoc){ var p, i, foundObj; if(!theDoc) theDoc = document; if((p = theObj.indexOf("?")) > 0 && parent.frames.length) {theDoc = parent.frames[theObj.substring(p+1)].document; theObj = theObj.substring(0,p);} if(!(foundObj = theDoc[theObj]) && theDoc.all) foundObj = theDoc.all[theObj]; for (i=0; !foundObj && i < theDoc.forms.length; i++) foundObj = theDoc.forms[i][theObj]; for(i=0; !foundObj && theDoc.layers && i < theDoc.layers.length; i++) foundObj = findObj(theObj,theDoc.layers[i].document); if(!foundObj && document.getElementById) foundObj = document.getElementById(theObj); return foundObj; } function hideLayer(layername){ layer=findObj(layername); if(layer.style){layer=layer.style;} layer.visibility='hidden'; } popWin(230,230,45); </SCRIPT> |
||
Darker Profil |
#2 · Zasláno: 26. 10. 2011, 18:53:22 · Upravil/a: Darker
function showLayer(layername){ var layer=findObj(layername); if(typeof layer.style != "undefined"){layer=layer.style;} layer.visibility='visible'; } Být tebou ale místo vlastnosti visibility použiju vlastnost display. |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
mafos Profil |
#3 · Zasláno: 1. 11. 2011, 21:15:24 · Upravil/a: mafos
Trochu mi trvalo odpovědět, protože jsem si teď dával trochu volna od webu ;-)
Ten kod od Darkera mi funguje bezvadně. Mohl by mi prosím ještě někdo poradit co odstranit, aby reklama nenajížděla automaticky? Ale jen na kliknutí. Zkouším všechny možný kombinace, ale nějak mi to nechce fungovat :-( Díky moc |
||
mafos Profil |
#4 · Zasláno: 2. 11. 2011, 11:02:50
V noci mě asi něco osvítilo :-) Už jsem na to přišel.
Ještě jednou díky |
||
Prochy Profil |
#5 · Zasláno: 2. 11. 2011, 12:02:42
A řešení sem napsat nemůžeš, když si na to přišel? Pro případné zájemce, kteří by měli podobný problém.
|
||
mafos Profil |
#6 · Zasláno: 2. 11. 2011, 16:26:48 · Upravil/a: mafos
Jo to bych asi mohl :-) Nevím jestli je to úplně elegantní, ale funguje to.
<div id='popLayer' style="position:absolute; left:150px; top:0px; width:800px; height:600px; z-index:999; visibility: hidden;"> zde text s reklamou </div> |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0