Autor Zpráva
Martin02
Ahoj,
chci se zeptat, jak je složité vytvořit eshop? Když jsem stahoval free eshopy, všude byla hromada souborů, složka měla třeba 30MB. Chci se zeptat, co je na tom tak složitého? Myslím, že bych eshop klidně se svými základními znalostmy php dokázal udělat, ale někteří lidé mi jsou proti. Co je na tom tak složitého? Když udělám normální zobrazování dat z db a k tomu nějakou administraci, kde se budou vkládat a mazat produkty, vše by myslím mělo být jednoduché.
Na co jsem zapoměl? Co ještě tam musí být?...
Děkuji
shaggy
Martin02:
jak je složité vytvořit eshop?
Veľmi zložité, alebo málo zložité, záleží na tvojich schopnostiach.

Keď porovnám tieto tvoje otázky:
Chci se zeptat, co je na tom tak složitého?
Co je na tom tak složitého?
Na co jsem zapoměl? Co ještě tam musí být?
a tvoje tvrdenie:
se svými základními znalostmy php dokázal udělat, ale někteří lidé mi jsou proti
tak musím súhlasiť s ostatnými ľuďmi. Áno, eshop je len o administrácií a zobrazovaní dát (+ všetko okolo toho, čo vlastne spadá do týchto dvoch bodov), lenže ak nevieš, čo to všetko obnáša a musíš sa pýtať, čo je na tom zložité, tak pravdepodobne nemáš dostatočné vedomosti na jeho vytvorenie. Ak by si tie vedomosti mal, tak by si sa tak nemusel pýtať.
A hlavne by si sa nepýtal otázky, ktoré nejdu zodpovedať.
Martin02
Omlouvám se, ale uvědomil jsem si to až po založení tohoto tématu. Úplně mi vypadla platba, zkrátka spojení mezi bankovními účty, zabezpečené platby atd.
Už prosím nepište žádné odpovědi, děkuji.
ludekbrno
Profil *
Martin02:

S dovolením jednu krátkou odpověď připíšu :-)

spojení mezi bankovními účty, zabezpečené platby atd.

O tom to není, toto na e-shopu vůbec být nemusí. Spousta e-shopů platby kartou nebo propojení s účtem nemá, protože platby probíhají jednoduše dobírkou nebo předem na účet. Ale musí tam být generování potvrzovacích mailů, sčítání cen zboží, registrace zákazníka, generování celkového soupisu objednávky (popř. přímo faktury) atd.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0