Autor Zpráva
snake33
Ahoj všem, můžete mi prosím někdo poradit jak zapsaná data do mysql databáze propojit do tabulky access, tak aby se automaticky data zapisovala do access?

Prosím o nějaký návod jak na to. Hledal jsem všude možně, ale stále nic. Pokud by se našel človíček třeba na skype byl bych moc vděčný...Předem moc děkuji za jakoukoliv pomoc.
snake33
Vážně nikdo neví?
okolojdouci
Profil *
Chceš, aby tě někdo kontaktoval na skype, což už samo o sobě snižuje pravděpodobnost nějaké pomoci na minimum. To, žes ten skype kontakt neuvedl, je pak už jen drobnost.

Zadání jsi popsal nedostatečně. Zjisti si, jak dobře lze nástroji zvenčí zapisovat do access databáze. Jestli na to něco najdeš, odpíchni se od toho. Vytáhnout data z mysql je jednodušší.
okolojdouci
Profil *
Kromě zápisu a čtení bude třeba vyřešit ještě mechanismus spouštění přenosu dat. Řekl bych, že ať na to půjdeš jakkoli, nevyhneš se napsání nějaké desktopové aplikace, která bude moci přes nějaké ODBC zapisovat do mdb. A data z mysql vytahovat přes php třeba v xml.
Tak mě napadá, žes nenapsal, kolik těch dat vlastně je. Ani, do jaké míry chceš ta data synchronizovat. Je rozdíl, jestli potřebuješ jednou za den přenést stovku řádků, nebo každých 10 sekund třeba 10 MB dat.
snake33
Sry, jsem absolut lama, ale to je určitě patrné :D

Jde mi jen o data z formuláře, jde o to že třeba zapíše se tam nový klient a já bych ho chtěl rovnou do access, kde už můžu třeba vytvořit z dat smlouvu. Jedná se jen o třeba 1 - maximálně 5 záznamů za den. Zápis do databáze mysql už mi formulář zapisuje, ale nevím jak to z ní vytáhnout. Jinak skype je: janprodan82 (děkuji za upozornění)

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0