Autor Zpráva
Jura
Profil *
Cusky, už tu nějaky topic na toto téma byl ale nikdy nebyl správně zodpovězen...

Mám vlastní stránky na hostingu wz.cz a potřeboval bych přidat php script aby mi to ukládalo IP adresy každého návštěvníka.
IP adresy bych chtěl, aby se mi ukládali do adresáře adresy.html

Takže bych prosil o:

1. php script
2. kam script zkopírovat (index.html nebo ji nam? )

dík moc
Rellik
Profil
Add 1 - práce a zakázky
Pokud něco zkusíš sesmolit sám a pak se teprv zeptáš proč ti určitá věc nefunguje. Třeba ti napíše někdo i radu...
johnl
Profil
Jura:
Dovolím si ti odporovat, pokud znáš alespoň úplné základy PHP snadno zjistíš, že IP adresa se skrývá pod $_SERVER["REMOTE_ADDR"] a zadáním např. „ukládání do souboru php“ v googlu najdeš např. funkci file_get_contents();

Takže výsledek může vypdat např. takto: file_get_contents("adresy.html",$_SERVER["REMOTE_ADDR"]."\n");

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0