Autor Zpráva
Tomasz
Profil *
dobrý den, mam redakční systém založený na tiny_mce. Mám tam plugin vložit/upravit média. Zadám URL adresu videa, jako typ vyberu iframe a vložim, a toto video se mi normálně přehrává na stránkach. Ale co teď, když bych chtěl vložit své vlastní videou které ale nechci nikde na net nahrávat? jde to?
zkusil jsem, že jsem náhral na ftp video soubor, zadal jsem správnou cestu k videu, z nabídky TYP VIDEA (video, audio, flash, quicktime, shockwave, windowsmedia, realmedia, iframe) jsem zkoušel vybrat postupně vše, ale video na stránce se ani nezobrazilo. pouze okno, ale nic víc. Jak to teda udělat? máte někdo zkušenosti?
děkuju za rady
Rellik
Tak teď sem to zkoušel a pro vložení videa ve formátu avi sem použil windowsmedia a video v pohodě jede...

Edit: funguje i Quicktime i realmedia - nejspíš děláš někde chybu
Tomasz
Profil *
Rellik:
hm mě pořád ne. nehodil bys tu prosím screen toho okénka co tam píšeš přesně za adresu a tak?
Rellik
no prostě cestu k tomu souboru.
Do index.php ho načítám ze složky obr takže cesta je jednoduchá : ./obr/video.avi nebo jen obr/video.avi
Tomasz
Profil *
teď mě napadlo, to asi bere jen .avi že? nebo i jiné (mp4 mi neber)
Rellik
Tak mp4 mi fungovala jen s nastavením na windowsmedia
tomasz
Profil *
to tabulek na webu ne,protože pak dopisujeme v excelu další věci jako čas,umistění a taky se dopisuje další lidi kteří se přihlási v den závodu. Nevim jak by to vypadalo na stránkách.jesi byste mi dali ukázku jak to ma vypadat s možností odzkoušení...

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0