Autor Zpráva
Jova
Profil *
1. Mám inzertní stránku na facebooku. Jednou za čas tam hodím status něco ve smyslu: daruji starou TV jen za odvoz. A dám tam mail@seznam.cz Během zhruba 20 minut mi dojde asi tak 50 mailů z seznam, email, centrum, atlas, ale ani jeden od gmail.com proč jako? Seznam to nějak upřednostňuje a gmaily nepustí?

2. Když pak těm všem odepíšu (stejný obsah každému poslaný zvlášť) odepíše asi jen tak 10 lidí z 50, což je blbost, mám tedy podezření, že jim to prostě nedojde. Že by to bylo bráno jako spam? Pak ale tedy nevím, jak to řešit.

3. Když hodím status na facebook a dám tam mail@gmail.com během 20 minut mi dojdou maily ze vsech poskytovatelu mailu, to uz je ok, ale! Zase mám pocit, že když pak jim odepisuji (všem po jednom stejný obsah) tak že to dojde jen někomu. Že by to bylo opět bráno, že jsem spammer? Jinak to nechápu. Jak to mám teda dělat nebo co s tím?

Díky za rady
ludekbrno
Profil *
Klidně je možné, že jim to padá do SPAMového filtru. Mě tam úplně běžně padají pracovní maily a nic s tím nenadělám. To je bohužel daň za to, že kolem 90% všech přenášených mailů v internetu jsou SPAMy a těch 10% užitečných zpráv se v tom balastu těžko rozlišuje.
ninja
Pokud Vám odpoví 10 z 50 lidí, máte úspěšnost 20%. To je velmi dobré. Musíte chápat, že mnoho lidí ztratí zájem už ve chvíli, kdy Vám píší první email. O spoustu dalších přijdete poté, co jim zašlete podrobnosti. Navíc je to přeci jedno, sháníte pouze jednoho zájemce.
jenikkozak
Momentík. Ten problém asi skutečně existuje. Některé zprávy, které posílám z Gmailu, se ztratí. Nevrátí se jako nedoručitelné, neobjeví se adresátovi v doručené poště, ve spamu, v koši, zkrátka zmizí. Netýká se to však všech e-mailů poslaných danému adresátovi. (Některé dojdou, některé ne.) A mezi těmi nedoručenými se mi nepodařilo najít souvislost. Také se mi nepodařilo zjistit, zda se zpráva ztrácí na straně Gmailu nebo Seznamu.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0