| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| igamenir Profil |
#1 · Zasláno: 14. 10. 2005, 14:25:11 · Upravil/a: igamenir
Mám stránku na prohlížení galerie, kde si informace předávám přes session a v GET si vždy uložím jenom, jaký obrázek chci zobrazit, třeba go=next, go=first, go=10, ...
Když uživatel klikne na odkaz pro další (=> ?go=next), zobrazí se další obrázek. Pokud ale zmáčkne F5, neobnoví se stejný obrázek, ale zase další, protože parametr tam pořád je. Nějak bych tedy potřeboval změnit řádku pro případ obnovení: Abych mohl načíst stránku galerie.php?go=next, ale při refreshi se zpracovala galerie.php. Jak jsem psal pracuji se session, takže mě napadlo, že na začátku skriptu zpracuji parametr go a poté se přesměruji přes header na stránku bez parametru, ale ten způsob se mi moc nelíbí. Napadá někoho nějaké lepší řešení? Předem díky. |
||
| Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 14. 10. 2005, 15:25:04
moc tomu nerozumím. Chápu to dobře tak, že informace o tom, jaký obrázek uživatel prohlíží, je uložen na serveru (asociovaný se sessions)? Pokud to tak je, tak mě řešení nenapadá.
|
||
| igamenir Profil |
#3 · Zasláno: 14. 10. 2005, 16:08:24
Napsal jsem to složitě. Omlouvám se.
Samotná galerie je nepodstatná. Důležité je toto: Nějak bych tedy potřeboval změnit řádku pro případ obnovení: Abych mohl načíst stránku galerie.php?go=next, ale při refreshi se zpracovala galerie.php. |
||
|
Časová prodleva: 21 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0