Autor Zpráva
lolek
Profil *
Zdravím,
když je na určité stránce určitý formulář a stránka vyžaduje přihlášení aby se formulář zobrazil tak nevíte jak do formuláře odeslat data? Přes cURL (PHP) by to šlo ale má to háčet že právě nemá cookie s přihlášením. Nevíte někdo jak to tedy udělat? Nemusí to být pouze PHP... Děkuji za rady a odpovědi...
hafik
Profil *
To by ma taky zajímalo
juriad
Profil
Posloupností volání curl přesně simuluj chování uživatele.
Napřed se přes curl přihlaš a zapamatuj si cookies a poté při každém odeslání formuláře přidáš do requestu i ony cookies.
Davex
Profil
hafik:
Milý lolku, nevydávej se prosím za někoho jiného a nenakopávej své téma zbytečným příspěvkem.
hafik
Profil *
juriad Jak bych to prosím udělal stím requestem?
juriad
Profil
Pěkně popsané je to zde na příkladu:
http://coderscult.com/php/php-curl/2008/05/20/php-curl-cookies-example/
php nevládnu, víc ti tedy nepovím

Pokud netrváš na php a jen chceš nástroj, jak danou úlohu vyřešit, můžeš použít i řádkový curl (http://curl.haxx.se/docs/manpage.html), který může být vhodnější.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: