Autor Zpráva
Knajfl
Profil *
Jde nějak pomocí CSS zakázat odkazům <a></a> aby se nerozdělovali na dva řádky, a pokud se už objeví na konci odstavce (p) tak aby se odřádkovali na nový...?

Upravuji jedno téma ve Wordpressu a odkaz na zobrazení celého článku se automaticky zařazuje na konec úvodního <p></p> a není pěkné když se ten odkaz občas rozdělí. Dávat před tento odkaz trvalé odřádkování <br> se mi nechce! Jak byste to řešili inteligentně?
Davex
Knajfl:
Jak byste to řešili inteligentně?
Odkaz na zobrazení celého článku bych dal v šabloně do samostatného odstavce (vypsal před něj HTML kód </p><p>).
Str4wberry
Viz white-space.
Petr ZZZ
Další možnost by bylo použití entity &nbsp; místo&nbsp;obyčejné&nbsp;bílé&nbsp;mezery, ale dělá to kód nečitelným a myslím že Str4wberrym doporučené řešení je lepší.
Str4wberry
Jinak bych spíš doporučoval udělat to dle Davexe. Lepší je, když se „odkaz na zobrazení celého článku“ bude zobrazovat pořád na stejném místě než jednou vedle a jednou pod.
Petr ZZZ
Aha, já přehlédl to „odkaz (...) se zařazuje na konec úvodního <p></p>“ – uprostřed textu by se mi představa samostatného odstavce na odkaz nezamlouvala, ale to není tento případ.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0