Autor Zpráva
karel novotný
Profil *
Ahoj, snažím se nějak dát do kupy formuář s x údaji, mezi nimi i obrázek. Před odesláním formuláře chci mít obrázek na serveru a zobrazený ve formuláři. Jak na to? Hádám, že je potřeba nějakej js. Hledal jsem, našel jsem dost ajax uploadů, ale nic jednoduchýho. Všechno těžkopádný a zbytečně složitý. Chci prostě jen, aby se obrázek po výběru uploadoval a zobrazil (bez reloadu stránky) + následně možnost jej odstranit a nahrát jiný. Pomohl by někdo? Nebo mě alespoň nasměroval? Díky moc
Str4wberry
Profil
V některých nových prohlížečích by sis s JS vystačil, ale stejně budeš muset využít nějakou serverovou technologii.
karel novotný
Profil *
jj, je mi jasný, že samotný upload musí být pomocí php. Mám na mysli spíš tu část, která mi to zprostředkuje bez té nutnosti reloadu.
Camo
Profil
Snáď innerHTML...
Str4wberry
Profil
To se dělá třeba neviditelným <iframe>m, na který odešleš formulář, ten soubor zpracuje a vypíše JS kód, který zavolá nějakou funkci z nadřazené stránky a předá jí výstup od PHP.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: