Autor Zpráva
wise
Profil
Ahoj,

mám teoretickou otázku.

Chci řadit výsledky dle nejlepšího, figurují mi tam ale 2 sloupce a to číselná hodnota a datum.

Výsledky chci brát celkově.

Dejme tomu, uživatel A má za období 1 měsíc 1000 bodů.
Uživatel B má za období 2 týdny 700 bodů,

takže bych spíš navrhnul, že lepší je uživatel B.

Co myslíte? Popř. jak byste to řešili v php?

Díky moc.
Milkys
Profil
wise:
nejsem v php guru, začínám. Zkusím poradit selským rozumem, třeba mě zkušenější opraví.
Sloupec dobu bych převedl na sekundy.
Sloupec body vydělit sekundami.
Ten kdo bude mít vyšší výsledek bude lepší.
Čest
Sir Tom
Profil
wise:
Také ahoj,

souhlasím s Milkys. Nejlepší bude zjistit počet bodů za nějakou pevnou jednotku času - např. sekundu, den, týden, apod...
wise
Profil
To zní rozumně, napsat to nebude žádný problém. Vyzkouším a napíšu :-)
wise
Profil
Jep, funguje správně :) díky

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: