Autor Zpráva
Jockie
Profil
Zdravim ...

chtěl bych se zeptat jestli je nějaka možnost jak udělat menu ve kterém bude svislý text ?? Je nějaká možnost krom obrázků, jak to udělat aby to chodilo v základních prohlížečích (IE,FF,Opera) ?? A kdyby jiná možnost nebyla, tak jaka je možná alternativa k tomuto obrázkovému menu aby lidi s vypnutýma obrázkama nebyli vyřazený z prohlížení ..... tzn. aby tam bylo to obrázkový menu ale zaroven aby pri vypnutých obrázkách bylo i menu normální ... napadá mě jedine udělat ještě nekde v jinym místě dalsi pouze textový menu....

Jockie
PerToon
Profil
Vím jenom o textu otočeným o 90°.
http://www.jakpsatweb.cz/css/writing-mode.html
habendorf
Profil
plus o 270° tamtéž
Cody
Profil
Takže to podporuje dle Yuhůa jen MSIE?
Jockie
Profil
nemyslel jsem text otoceny o 90° ale text ktery by byl pod sebou ....

P
o
r
t
f
o
l
i
o


aby to bylo takhle ...
Cody
Profil
Udělat úzkej div a zalamovat řádky
<br>
, ale to asi není to co jsi chtěl, co?:-))
Jockie
Profil
Cody: no to fakt neni zpusob kterej bych pouzil :)) to by se pak lidi s vypnutejma stylama zblaznili ...
PerToon
Profil
Jockie - myslím že na to způsob neexistuje a pokud nechceš používat <br>, tak ti asi kromě obrázků nic nezbyde.
peta
Profil *
1. http://www.jakpsatweb.cz/css/white-space.html
<div style="position:absolute;width:1em;white-space:pre">
a
h
o
j
</div>
2. PRE
<pre style="position:absolute;width:1em">
a
h
o
j
</pre>
3. BR
<div style="position:absolute;width:1em">a<br>h<br>o<br>j</div>
4. DIV
<div style="position:absolute;width:1em"><div>a</div>h<div>o</div>j</div>
5. a mam pocit, ze mozila ma na to nejakou funkci
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0