Autor Zpráva
Kubuska112
Profil
Zdravím. Mám tento kod:

<SCRIPT>
var now = new Date();
var yr = now.getYear();
var mName = now.getMonth() + 1;
var dName = now.getDay() + 1.;
var dayNr = ((now.getDate()<10) ? "" : "")+ now.getDate();

if(dName==1) Day = "Neděle";
if(dName==2) Day = "Pondělí";
if(dName==3) Day = "Úterý";
if(dName==4) Day = "Středa";
if(dName==5) Day = "Čtvrtek";
if(dName==6) Day = "Pátek";
if(dName==7) Day = "Sobota";
if(mName==1) Month="1.";
if(mName==2) Month="2.";
if(mName==3) Month="3.";
if(mName==4) Month="4.";
if(mName==5) Month="5.";
if(mName==6) Month="6.";
if(mName==7) Month="7.";
if(mName==8) Month="8.";
if(mName==9) Month="9.";
if(mName==10) Month="10.";
if(mName==11) Month="11.";
if(mName==12) Month="12.";

// String to display current date.
var todaysDate =(" "
+ Day
+ " "
+ dayNr
+ ". "
+ Month
+ " "
+ yr);
// Write date to page.

document.open();
document.write("Dnes je <b> "+todaysDate+"</b> a svátek má <b>");

today = new Date();
den=today.getDate();
mesic=(today.getMonth()+1);
if (mesic==1) {
if (den==01) document.write("Nový rok");
if (den==02) document.write("Karina");
if (den==03) document.write("Radmila");
Moderátor Petr ZZZ: Odmazány ify se dny 04 až 31 včetně příslušných jmen.
}
if (mesic==2) {
if (den==01) document.write("Hynek");
if (den==02) document.write("Nela");
if (den==03) document.write("Blažej");
Moderátor Petr ZZZ: Odmazány ify se dny 04 až 29 včetně příslušných jmen.
}
if (mesic==3) {
if (den==01) document.write("Bedřich");
if (den==02) document.write("Anežka");
if (den==03) document.write("Kamil");
Moderátor Petr ZZZ: Odmazány ify se dny 04 až 31 včetně příslušných jmen.
}
if (mesic==4) {
if (den==01) document.write("Hugo");
if (den==02) document.write("Erika");
if (den==03) document.write("Richard");
Moderátor Petr ZZZ: Odmazány ify se dny 04 až 30 včetně příslušných jmen.
}
if (mesic==5) {
if (den==01) document.write(".....");
if (den==02) document.write("Zikmund");
if (den==03) document.write("Alexej");
Moderátor Petr ZZZ: Odmazány ify se dny 04 až 31 včetně příslušných jmen.
}
if (mesic==6) {
if (den==01) document.write("Laura");
if (den==02) document.write("Jarmil");
if (den==03) document.write("Tamara");
Moderátor Petr ZZZ: Odmazány ify se dny 04 až 30 včetně příslušných jmen.
}
if (mesic==7) {
if (den==01) document.write("Jaroslava");
if (den==02) document.write("Patricie");
if (den==03) document.write("Radomír");
Moderátor Petr ZZZ: Odmazány ify se dny 04 až 31 včetně příslušných jmen.
}
if (mesic==8) {
if (den==01) document.write("Oskar");
if (den==02) document.write("Gustav");
if (den==03) document.write("Miluše");
Moderátor Petr ZZZ: Odmazány ify se dny 04 až 31 včetně příslušných jmen.
}
if (mesic==9) {
if (den==01) document.write("Linda a Samuel");
if (den==02) document.write("Adéla");
if (den==03) document.write("Bronislav");
Moderátor Petr ZZZ: Odmazány ify se dny 04 až 30 včetně příslušných jmen.
}
if (mesic==10) {
if (den==01) document.write("Igor");
if (den==02) document.write("Olivie a Oliver");
if (den==03) document.write("Bohumil");
Moderátor Petr ZZZ: Odmazány ify se dny 04 až 31 včetně příslušných jmen.
}
if (mesic==11) {
if (den==01) document.write("Felix");
if (den==02) document.write(".....");
if (den==03) document.write("Hubert");
Moderátor Petr ZZZ: Odmazány ify se dny 04 až 30 včetně příslušných jmen.
}
if (mesic==12) {
if (den==01) document.write("Iva");
if (den==02) document.write("Blanka");
if (den==03) document.write("Svatoslav");
Moderátor Petr ZZZ: Odmazány ify se dny 04 až 31 včetně příslušných jmen.
document.write("</b>");
}
</SCRIPT>
</body>
</html> 

Šlo by toto uložit do samostatného souboru a výsledek by se zobrazoval jinde?

Moderátor Petr ZZZ: A tady taky odmazána lavina kódu, zhruba 15 tisíc znaků; moc jsem to nezkoumal, ale vypadalo to, že je to to samé ještě jednou, jen tentokrát malými písmeny. — Příště se prosím ptej úsporněji a sám zbav ukázku kódu zbytečného balastu.
Kubuska112
Profil
omlouvám se, nějak se to blbě vložilo


něco je tam vícekrát, tak mě prosím omluvte
Rellik
Profil
Porč by to nešlo do samotného souboru? Prostě to ulož jako JS kód a vložit to můžeš kde chceš...
Kubuska112
Profil
to už jsem zkusil, ale nic...
Davex
Profil
Kubuska112:
V samostatném souboru s příponou .js nesmí být HTML. Vlož do něj jen to mezi <script> a </script>. Také by ses mohl naučit používat pole, protože tento kód ke opravdu hodně ošklivý.

Vypadá to, že diskuse vkládá dlouhé kódy dvojitě a podruhé je převede na malá písmena.
Kubuska112
Profil
Davex:
V samostatném souboru s příponou .js nesmí být HTML.
Děkuji. Opravím.

Vypadá to, že diskuse vkládá dlouhé kódy dvojitě a podruhé je převede na malá písmena.
Alespoň máte o poznatek více :)


Kubuska112:
Petr ZZZ
Omlouvám se.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: