Autor Zpráva
Kubuska112
Profil
Dobrý den Zde na této stránce mám script na upload souborů. Je tam ale problém. když kliknete na název souboru, normálně by se měl ukázat. Nyní ale ne. Kde je problém?
Again
Profil *
Bez zdrojového kódu toho moc neuděláme, co je ale úsměvné, právě jsem ti tam nahrál script v php a podařilo se mi ho dokonce i spustit ...

http://burdanet.sweb.cz/upload/ulozene/script.php

Jinak když kliknu na nahraný obrázek tak se mi normálně zobrazí, tak nevím, kde má být problém?
Kubuska112
Profil
Mě se ale například zobrazí adresa například http://burdanet.sweb.cz/upload/upload.php/ulozene/tuning-auto.jpg a dál nic...
Zkoušel jsem to v Opeře, mozille i IE ale výsledek všude stejný...
Chro
Profil
Again:
Taky sis tam mohl nahrát skript
<?php
$a = file_get_contents('../upload.php');
highlight_string($a);
//show_source/highlight_file jsou na swebu zakázané
?>
a spustit. Zdroják bys měl jak na talíři a pro radu nechodil daleko. ;-)


Kubuska112:
V URL
http://burdanet.sweb.cz/upload/upload.php/ulozene/tuning-auto.jpg
nemá upload.php co dělat. Cílíš podle složek a nakonec na obrázek. Skript v adrese ti překáží. Zkus to bez něho.
http://burdanet.sweb.cz/upload/ulozene/tuning-auto.jpg
Again
Profil *
... a já si vždy naivně myslel, že stačí uživatele požádat o zdrojový kód a on ho vydá :) ...
Kubuska112
Profil
Again, Chro, Kubuska112:
Děkuji vše vyřešeno. Jeden banální problém :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: